Middenmotor

de ideale motorpositie op de elektrische fiets

De motor: het hart van de elektrische fiets

Er zijn drie verschillende motorposities mogelijk op de elektrische fiets: in het voorwiel, in het achterwiel en bij de trapas. Elektrische fietsen van dat laatste type, noemen we fietsen met een middenmotor. Dit voelt als de meest natuurlijke manier van fietsen, want de trapondersteuning is afhankelijk van hoe hard je trapt.

De motor is één van de belangrijkste onderdelen van de elektrische fiets en samen met de accu de drijvende kracht achter een goede ondersteuning. Elke e-bike motor heeft zijn eigen kenmerken en beïnvloedt het rijgedrag van de fiets. De motoren op de QWIC elektrische fietsen zijn uitvoerig getoetst en behoren tot de beste in de fietsmarkt. Ons aanbod elektrische fietsen met middenmotoren is enorm breed en divers!

Waarom een elektrische fiets met middenmotor?

In welke prijsklasse je ook opzoekt bent, wij bieden een breed scala prijswinnende fietsen aan. QWIC e-bikes zijn meermaals verkozen tot beste elektrische fietsen van het jaar. Door de samenwerking met de beste motorfabrikanten maken wij al jaren de meest betrouwbare en krachtigste motoren in de fietsbranche.

Stabiel:

De middenmotor zorgt voor de perfecte gewichtsverdeling en stabiliteit van de e-bike;

Rijervaring:

Een elektrische fiets met een middenmotor zorgt voor de meest natuurlijke rijbeleving;

Verschillende versnellingen mogelijk:

Bij een middenmotor heb je een ruime keuze aan versnellingen op je elektrische fiets zoals een derailleur- of een naafversnelling.

Brose middenmotor, zwart kleurig

Krachtig en soepele ondersteuning

De elektrische fietsen van QWIC beschikken over de krachtigste en nieuwste middenmotoren in zijn soort. Onze middenmotoren beschikken minimaal over 80Nm (Newtonmeter) koppel en gaan tot 90Nm. Daarmee bieden wij de krachtigste middenmotoren aan die er mogelijk zijn. Hierdoor fiets je gemakkelijk door heuvelachtig gebied en steile berghellingen.

Riemaandrijving van de QWIC MN380

Efficiënt en storingsvrij

De vernieuwde middenmotor is efficiënter en zuiniger, waardoor er een grotere actieradius bereikt kan worden. Bovendien Is de middenmotor minder storingsgevoelig. Dit komt doordat de krachtsensor in de motor is ingebouwd. De krachtsensor is meestal gemonteerd bij de trapas en meet hoeveel kracht jij op de pedalen zet. Vervolgens berekent de krachtsensor gelijk hoeveel ondersteuning je nodig hebt.

QWIC Performance MN380 sfeerbeeld outdoor, met model zakelijk

Performance MN380

Een stijlvolle e-bike met middenmotor is de Performance MN380. Ideaal voor je dagelijkse routes door de stad en naar je werk. Ook deze elektrische herenfiets heeft de nodige technische componenten die een fietstocht nog gemakkelijker en plezieriger maken. Doormiddel van het NuVinci 380 schakelsysteem, wordt het schakelen nu nog gemakkelijker. Dit systeem zorgt ervoor dat je niet per se hoeft te trappen terwijl je schakelt. Dit model heeft standaard 8 versnellingen.

Male_Premium MN380

Een ruime keuze aan elektrische fietsen

QWIC heeft een ruime keuze aan elektrische herenfietsen en elektrische damesfietsen. Kies je voor een sportieve zit, bekijk dan eens in het uitgebreide Performance segment. Snelheid, luxe en sportiviteit staan in deze serie voorop. Ben je meer opzoek naar een comfortabele elektrische fiets die je zowel recreatief als voor het woon-werk verkeer wilt gebruiken, dan is een e-bike uit de Premium of Trend serie echt iets voor jou. Vergelijk de verschillende elektrische fietsen met elkaar en kijk welke type het beste aansluit bij jouw wensen. Zo heb jij je eigen innovatieve en duurzame e-bike voor een mooie prijs. Kies daarbij een passende accu en bepaal zelf hoe ver je gaat!

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Garantie

    op alle e-bikes 5 jaar

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure