Onze e-bikes

17 e-bikes

Maak een proefrit!

Je kunt een testrit maken bij:

QWIC Dealer in de buurt
België en Nederland

QWIC e-bikes

“The battle for space” maakt dat het huidige mobiliteitssysteem nog niet duurzaam genoeg is. Deze strijd om de ruimte kenmerkt zich door steeds voller openbaar vervoer, steeds meer auto’s en dus nog meer files. Als reactie wordt er nog meer asfalt aangelegd, gaat men nog meer het openbaar vervoer subsidiëren, komen er nog meer treinen… Vroeg of laat kan dit niet meer. De vraag is: welke modaliteit gaat het slimste met de beschikbare ruimte om?

Duurzaamheid vormt de basis van onze innovatieve QWIC fietsen. E-bikes zijn immers een toekomstige sterke modaliteit. 80% van alle autoritten is korter dan 20 km, en zelfs de helft is korter dan 7 km, dat is de perfecte afstand voor een e-bike!

QWIC biedt een zeer ruim assortiment van elektrische fietsen: van speed pedelecs als waardige vervanger van de korte autorit, design e-bikes van alle comfort voorzien, stadsfietsen die je door de drukte van de stad manoeuvreren en adventure bikes die je zowel over het asfalt als off-road kunt meenemen.

Hoe kies je de juiste QWIC fiets?

Informeer jezelf eerst over de verschillende categorieën waaronder wij onze QWIC fietsen onderverdelen:

1. Adventure e-bikes
2. Comfort e-bikes

Zodra je bepaald hebt naar welke QWIC serie jouw voorkeur uitgaat, kan je nadenken over meer specifieke rijeigenschappen. Heb je liever een voor-, midden- of achtermotor? Kies je een accu op de bagagedrager of juist mooi verwerkt in het frame? Wat voor soort versnellingssysteem heeft jouw voorkeur? Deze vragen hoef je echter niet helemaal alleen te beantwoorden. Onze eigen e-bike experts en QWIC dealers staan je met plezier te woord en begeleiden jou graag in jouw zoektocht naar de perfecte e-bike.

Bezoek onze QWIC showroom en testcenter in Amsterdam Noord! Daar staan onze e-bike experts voor jou klaar, ze voorzien je van deskundig advies en uitleg over alle QWIC fietsen. Bekijk zelf de gehele collectie e-bikes of loop mee met een van onze experts.