Comfort

Comfort e-bikes

Bekijk de Comfort modellen

Het Comfort segment valt non-stop in de spotlight:

“De Premium Q is de Porsche Cayenne onder de tweewielers” – Volkskrant
“De Premium i ziet er braaf uit, maar is een wolf in schaapskleren” – FietsActief
“De QWIC Premium is de Max Verstappen onder de stadsfietsen; lekker snel” – AD

Pure design e-bikes met klasse componenten: Ontdek de Comfort e-bikes van QWIC!

De Premium e-bikes zijn de meest klassevolle lifestyle fietsen uit QWICs assortiment. De volledige Premium Serie bestaat uit drie verschillende categorieën: Premium Q Serie, Premium i Serie en de klassieke Premium Serie.

Binnen deze series van design e-bikes verschillen de modellen onder andere van elkaar door de soort middenmotor, aandrijving of het versnellingssysteem. Bij de Premium Serie staan design en comfort voorop.

Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer. Ontdek al onze drie Premium Series onderaan deze webpagina!

Premium Q Serie

De Premium Q is de meest innovatieve en vooruitstrevende QWIC e-bike serie ooit ontwikkeld. Modellen binnen deze nieuwe serie zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en een uniek design, waar verschillende gerenommeerde designers aan hebben gewerkt. Vanaf de eerste schets van de Premium Q lag de focus op de integratie van de grootste accu ooit ontwikkeld door QWIC, een accu van maar liefst 756 Wh. Een maximale actieradius was immers een van de voornaamste doelen. Met deze innovatieve accu-integratie zijn er geen concessies gedaan aan het strakke QWIC-design en het gebruikelijke premium comfort.

Ontdek de Premium Q Serie

Premium i Serie

Met de Premium i Serie neemt QWIC een grote stap binnen de premium e-bikes collectie, zo is de accu van de bagagedrager naar het frame van de elektrische fiets verhuisd, en zo volledig geïntegreerd.

De Premium i Serie is bij uitstek gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De accu is bij de Premium i Serie prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig.

Ontdek de Premium i Serie

Premium Serie

Bij de Premium Serie staan design en comfort al vanaf het begin voorop, niet voor niets brengt deze serie al jaren diverse testwinnaars voort. De krachtige Bafang middenmotor en de grote accucapaciteit maken deze premium e-bikes geschikt voor zowel recreatief gebruik als woon-werkverkeer.

Vrouw staand in de Utrechtsestraat met MN8

Premium e-bikes: testwinnaar

De QWIC Premium FN7.1 is een van de beste elektrische damesfietsen en meermaals bekroond tot ‘De beste elektrische fiets van het jaar’ door onder andere De Telegraaf (i.c.m. Consumentenbond) en het online platform elektrischefietsen.com.

"De QWIC Premium MA8 is koningin Máxima onder de fietsen: elegant, soepel en klasse."

AD testpanel 2018

AD Fietstest 2021

Q MN8 Belt

Met de Premium Q Serie is er een nieuwe weg ingeslagen binnen het comfort e-bike segment. Luxe, kwaliteit en volledig Connected & Protected door de slimme innovaties van deze e-bike. Bekijk de Premium Q MN8 Belt!
Red Dot Design Award 2020

Q MN8

De Premium Q Serie is de meeste revolutionare e-bike serie van dit moment! Een baanbrekend design met een krachtige middenmotor en volledig connected en protected

i MN7

Premium i MN7 is uitgerust met de alom geprezen Bafang middenmotor M300 met rotatiesensor. De Shimano Nexus 7 naafversnelling zorgt voor het grootste gemak.

MN7D

De luxe afwerking, de stille motor en uitneembare accu maken de QWIC Premium MN7D tot een zeer comfortabele elektrische fiets voor het vlakke terrein.
  • Ruim 650 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

Cover QWIC brochure 2021

Blader door de digitale brochure!

QWIC brochure 2021

Bekijk de QWIC brochure