Comfort

de Premium Serie; design en comfort
Bekijk de Premium modellen

Pure design e-bikes met klasse componenten: Ontdek de premium e-bikes van QWIC!

De Premium e-bikes zijn de meest klassevolle lifestyle fietsen uit QWICs assortiment. De volledige Premium Serie bestaat uit vier verschillende categorieën: Premium Q Serie, Premium i Serie, Premium Tour Serie en de klassieke Premium Serie.

Binnen deze series van design e-bikes verschillen de modellen onder andere van elkaar door de soort middenmotor, aandrijving of het versnellingssysteem. Bij de Premium Serie staan design en comfort voorop.

Alle handgemaakte aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Dankzij het efficiënte elektrische systeem zijn de QWIC Premium elektrische fietsen geschikt voor zowel stedelijk gebruik als woon-werkverkeer. Ontdek al onze vier Premium Series onderaan deze webpagina!

NIEUW: Premium Q Serie

De Premium Q is de meest innovatieve en vooruitstrevende QWIC e-bike serie ooit ontwikkeld. Modellen binnen deze nieuwe serie zijn samengesteld uit hoogwaardige componenten en een uniek design, waar verschillende gerenommeerde designers aan hebben gewerkt. Vanaf de eerste schets van de Premium Q lag de focus op de integratie van de grootste accu ooit ontwikkeld door QWIC, een accu van maar liefst 756 Wh. Een maximale actieradius was immers een van de voornaamste doelen. Met deze innovatieve accu-integratie zijn er geen concessies gedaan aan het strakke QWIC-design en het gebruikelijke premium comfort.

Ontdek de Premium Q Serie

Premium i Serie

Met de Premium i Serie neemt QWIC een grote stap binnen de premium e-bikes collectie, zo is de accu van de bagagedrager naar het frame van de elektrische fiets verhuisd, en zo volledig geïntegreerd.

De Premium i Serie is bij uitstek gemaakt voor fietsers met oog voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort. De accu is bij de Premium i Serie prachtig volledig geïntegreerd in het frame. Dit zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de e-bike. In combinatie met stevige aluminium spatborden en de speciaal voor deze serie ontwikkelde leren handvatten en zadel, is het design bijzonder hoogwaardig.

Ontdek de Premium i Serie

Premium Tour Serie

De Premium Tour e-bikes zijn uitgevoerd met een krachtige Brose-middenmotor en zijn uiterst geschikt voor de sportieve fietser die voor comfort kiest. Het design van de Premium Tour Serie heeft een luxueuze uitstraling, de modellen zijn dan ook uitgerust met aanzienlijk krachtige en hoogwaardige componenten.

De sterke fietsaccu bevindt zich op de bagagedrager en komt standaard met 375 Wh. Door de positie is het echter mogelijk om de accu te upgraden naar 735 Wh. Hierdoor kun je makkelijk grote afstanden zorgeloos afleggen.

Ontdek de Premium Tour Serie

Premium Serie

Bij de Premium Serie staan design en comfort al vanaf het begin voorop, niet voor niets brengt deze serie al jaren diverse testwinnaars voort. De krachtige Bafang middenmotor en de grote accucapaciteit maken deze premium e-bikes geschikt voor zowel recreatief gebruik als woon-werkverkeer.

De Premium Serie bestaat uit vier verschillende modellen: Premium MN7vv, de alom geprezen Premium MN7, Premium MN8 en de Premium MN8 Belt

Vrouw staand in de Utrechtsestraat met MN8

Premium e-bikes: testwinnaar

De QWIC Premium FN7.1 is een van de beste elektrische damesfietsen en meermaals bekroond tot ‘De beste elektrische fiets van het jaar’ door onder andere De Telegraaf (i.c.m. Consumentenbond) en het online platform elektrischefietsen.com.

"De QWIC Premium MA8 is koningin Máxima onder de fietsen: elegant, soepel en klasse."

AD testpanel 2018

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Garantie

    op alle e-bikes 5 jaar

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure