Maak een proefrit!

Waar kan je een proefrit maken? Je leest het hier!

De overtuigende kracht van een proefrit!

Wie voor het eerst een proefrit op een QWIC e-bike maakt, voelt meteen het overweldigende geluk en rijplezier opborrelen. Ben jij benieuwd naar het gemak, comfort of juist de snelheid van onze verschillende modellen?

Ontdek het tijdens een e-bike proefrit!

QWIC Experience center

Voor een proefrit met een QWIC e-bike is de QWIC Experience center in Amstelveen the place to be! Hier staan onze e-bike experts voor jou klaar en voorzien jou van deskundig advies en uitleg over alle QWIC e-bikes. Bekijk zelf de gehele collectie e-bikes of loop mee met een van onze experts.

Maak vervolgens een of meerdere proefritten! Hier kan je elke type QWIC e-bike testen, zo ervaar je meteen het fietsgevoel en de verschillen tussen meerdere modellen.

Een proefrit bij een QWIC verkooppunt in de buurt!

Met meer dan 750 QWIC winkels en servicepunten in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk is er altijd een QWIC dealer om de hoek! Ontdek via onze online store locator jouw dichtstbijzijnde QWIC dealer!

Naast deskundig advies van onze ervaren e-bike experts, is het uiteraard ook mogelijk om een of meerdere QWIC e-bikes te testen bij onze QWIC dealers.

Tip: Wens je een specifiek model te testen? Neem dan eerst contact op met jouw dichtstbijzijnde QWIC dealer.

Welke QWIC e-bikes adviseren we aan jou? Doe de test!

Binnen de collectie van QWIC zijn er een heleboel opties en verschillende type elektrische fietsen. Ben je niet zeker welk type e-bike het beste aan jouw verwachtingen voldoet? Laat ons jou dan helpen! Met de simpele ‘Help mij kiezen’ test helpen wij jou in de zoektocht naar jouw ideale e-bike!

Doe de test

  • Ruim 750 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2022

Bekijk de QWIC brochure