Maak een proefrit!

Waar kan je een proefrit maken? Je leest het hier!

De overtuigende kracht van een proefrit!

Wie voor het eerst een proefrit op een QWIC e-bike maakt, voelt meteen het overweldigende geluk en rijplezier opborrelen. Ben jij benieuwd naar het gemak, comfort of juist de snelheid van onze verschillende modellen?

Ontdek het tijdens een e-bike proefrit!

QWIC Experience center

Voor een proefrit met een QWIC e-bike is het QWIC Experience center in Amsterdam Noord the place to be! Hier staan onze e-bike experts voor jou klaar en voorzien jou van deskundig advies en uitleg over alle QWIC e-bikes. Bekijk zelf de gehele collectie e-bikes of laat je rondleiden.

Probeer vervolgens een e-bike! Hier kan je elk type QWIC e-bike testen om het verschil tussen de verschillende modellen goed te kunnen ervaren.

Een proefrit bij een QWIC verkooppunt in de buurt!

Bezoek je liever een QWIC dealer bij jou in de buurt? Met meer dan 400 QWIC winkels en servicepunten in Nederland, België en Duitsland is er altijd een QWIC dealer om de hoek! Ontdek via onze online store locator jouw dichtstbijzijnde QWIC dealer! 

Tip: Wil je een specifiek model testen? Neem dan eerst contact op met jouw dichtstbijzijnde QWIC dealer.

Welke QWIC e-bikes adviseren we aan jou? Doe de test!

Binnen de collectie van QWIC zijn er een heleboel opties en verschillende type elektrische fietsen. Ben je niet zeker welk type e-bike het beste aan jouw verwachtingen voldoet? Laat ons jou dan helpen! Met de simpele ‘Help mij kiezen’ test helpen wij jou in de zoektocht naar jouw ideale e-bike!

Doe de test

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023