Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

“Laat de auto eens staan en pak wat vaker de e-bike”

Mobiliteit is één van de belangrijkste behoeften in onze westerse samenleving. De toenemende vraag naar mobiliteit veroorzaakt in en rondom de grote steden verkeers- en parkeerproblemen. Dit vergroot de druk die op het milieu komt te liggen. De milieu-eisen worden strenger en de fossiele brandstoffen schaars en duur. Dit biedt kansen voor de ontwikkeling van duurzaam, persoonlijk transport.

De helft van alle autoritten is korter dan 7 kilometer en ruim 80% is zelfs onder de 20 kilometer. Dit is de ideale afstand voor het gebruik van de elektrische fiets.

Met elke QWIC rijd je zonder te zweten naar je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen direct van A naar B. Na een lange werkdag terug naar huis even stoom afblazen met de ondersteuning uit.

QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie tillen wij de elektrische fiets naar een hoger niveau. Hiermee bieden wij een serieus alternatief voor de auto.

Quality With Innovative Convenience.

Modern design

Research & Development

 

Een gepassioneerd team van designers en engineers werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende tweewielers. Door innovatieve elektrische fietsen te ontwikkelen maken we producten die niet alleen duurzaam maar ook leuk zijn om te hebben en om te rijden. Wie zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren.

Liefde voor het vak

Dutch Craftmanship

 

Elk handgemaakt frame wordt uitvoerig getest op kwaliteit, stijfheid en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Een vakman bouwt het handgemaakte frame van begin tot eind, een tweede persoon checkt en tests de fiets vervolgens volledig.

Passie & Vakmanschap

"Wij verleiden automobilisten"

 

“De vele prijzen, goede consumentenrevies en feedback van de afgelopen jaren hebben ons uitgedaagd om onze elektrische fietsen wederom naar een hoger niveau te tillen. Met de nieuwe accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle, moderne uiterlijk denken wij de automobilist te kunnen verleiden om vaker de fiets te pakken.”

Taco Anema, CEO en Co-founder QWIC.

Onderscheiden Design

De elektrische fietsen van QWIC kenmerken zich dankzij het moderne uiterlijk. Geïntegreerde kabelsgeleiders zorgen ervoor dat de kabels bijna onzichtbaar zijn  design open kettingkast welke op de juiste plekken de ketting omsluit. Elke fiets is tot in detail verfraaid met onder andere ingelege logo’s van verchroomd en geborsteld aluminium. Dit unieke en stoere design van de Premium Series elektrische fietsen is beloond met de Red Dot Product Design Award 2014.

QWIC A2.1 | Winnaar Red Dot Design Award 2014

QWIC Design award