Sportief

de Performance Serie; onze sportieve e-bikes
Bekijk de Performance modellen

Ontdek de Performance Serie: de krachtigste QWIC e-bikes.

Binnen de Performance Serie smelten prestatie, design, kwaliteit en kracht samen in een e-bike.
Dankzij de krachtige ondersteuning zijn de prestaties van ongekend niveau. De Performance e-bikes zijn slim en stijlvol. Door het gebruik van een downtube accu is de accu verplaatst van de bagagedrager naar het frame, dit geeft de sportieve e-bikes uit de Performance Serie een stijlvolle en pittige uitstraling. 

 

Experience what Performance feels like

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker en ideaal voor woon-werkverkeer.  Hiermee fiets je dagelijks comfortabel in hoge snelheid naar het werk.

De QWIC performance e-bikes kenmerken zich allen met de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende aandrijvingen.

Binnen de Performance Serie is er keuze tussen speed pedelecs (45km/h) en de elektrische fietsen tot 25 km/h.

"De 'Performance RD10 Speed' heeft een perfecte wegligging, krachtige ondersteuning en schakelt soepel. De remmen maken een gretige en veilige indruk, wat belangrijk is bij deze snelheden."

AD Testpanel 2019

Performance Speed Serie

Met de Performance Speed Serie biedt QWIC het perfecte alternatief voor de korte autorit: sportief, duurzaam en in stijl naar het werk!

Deze sportieve e-bikes zijn zodanig ontwikkeld om comfortabel op hoge snelheid te fietsen. Zonder zelf te veel inspanning te moeten leveren, behaal je snel de top snelheid van 45 km/u. De enorme ondersteuning die hierbij wordt gevraagd, heeft uiteraard ook invloed op de actieradius. Dankzij de krachtige motoren kan men met de speed fietsen van QWIC makkelijik een grotere afstand overbruggen.

Wat voor jou de beste speed pedelec is, hangt af van jouw voorkeur in motorpositie en soort aandrijving. Bij QWIC zijn er drie verschillende speed pedelec mogelijkheden:

1. Performance RD11 Speed met achterwielmotor en derailleurversnelling.

2. Performance MD11 Speed met middenmotor en derailleurversnelling.

3. Performance MA11 Speed met middenmotor en naafversnelling.

Performance Serie

Je houdt enorm van sportief en krachtig fietsen, maar je bent niet op zoek naar een speed e-bike (45 km/u)? Dan zijn onze elektrische fietsen uit de Performance Serie perfect voor jou.

Welke voor jou de beste elektrische fiets uit de Performance Serie is, hangt af van verschillende factoren zoals de ligging van de motor en het versnellingssysteem. Ontdek de voornaamste verschillen hier in dit artikel en ontdek meer over:

1. Performance RD11 met achterwielmotor en derailleurversnelling.

2. Performance MD11 met middenmotor en derailleurversnelling.

2. Performance MN380 met middenmotor en traploze naafversnelling.

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure