Performance

Voor de veeleisende, sportieve fietser
Bekijk de Performance modellen

We presenteren je de Performance serie, de krachtigste e-bikes in ons arsenaal.

Binnen de Performance series smelten prestatie, design, kwaliteit en kracht samen in een e-bike. Dankzij de krachtige ondersteuning zijn de prestaties van ongekend niveau. De Performance e-bikes zijn slim en stijlvol. Door het gebruik van een downtube accu is de accu verplaatst van de bagagedrager naar het frame, dit geeft alle Performance e-bikes een stijvolle en sportieve uitstraling. 

 

Experience what Performance feels like

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker en ideaal voor woon-werkverkeer.  Hiermee fiets je dagelijks comfortabel naar het werk.

De QWIC performance e-bikes kenmerken zich dankzij de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze tussen een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende aandrijvingen.

Binnen de Performance Serie is er keuze tussen speed pedelecs (45km/h) en de sportieve elektrische fietsen tot 28 km/h.

"De Performance RD10 Speed heeft een perfecte wegligging, krachtige ondersteuning en schakelt soepel. De remmen maken een gretige en veilige indruk, wat belangrijk is bij deze snelheden."

AD Testpanel 2019

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Awards

    al jaren onderscheidend en innovatief

  • Garantie

    standaard 2 jaar op alle e-bikes

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure