Performance

Performance e-bikes

QWIC sport e-bikes
Bekijk de Performance modellen

Performance e-bikes – Maximale snelheid: 25 – 45 km/h

Binnen de Performance Serie smelten prestatie, design, kwaliteit en kracht samen in een e-bike. Met onze sportieve e-bikes zoef jij naar jouw eindbestemming. Ontworpen voor de veeleisende sportieve fietser, zijn QWIC Performance e-bikes hét alternatief voor de korte autorit.

 

Ontdek de Performance e-bikes van QWIC

Binnen de Performance Serie smelten prestatie, kracht, kwaliteit en design samen in een e-bike. Het strakke design is een knipoog naar de elektrische auto-industrie; een aerodynamische uitstraling met ingebouwde no-nonsense techniek. Dankzij de krachtige ondersteuning zijn de prestaties van zeer hoog niveau. Bij Performance e-bikes zit de accu verwerkt in de downtube, dit geeft de fietsen een stijlvolle en pittige uitstraling.

E-bikes uit de Performance Serie zijn ontworpen voor de veeleisende sportieve fietser en zijn met een topsnelheid van 25 km/h tot 45 km/h een waardig alternatief voor de korte autorit. Performance e-bikes zijn opgebouwd met luxe componenten. Zo garandeert QWIC ultiem rijcomfort.

Bekijk onze Performance modellen

QWIC Sport e-bikes

Performance & Power

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker en ideaal voor woon-werkverkeer. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel in hoge snelheid naar het werk.

De QWIC performance e-bikes kenmerken zich door de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze uit een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende aandrijvingen.

Binnen de Performance Serie is er keuze tussen speed pedelecs (45km/h) en de elektrische fietsen tot 25 km/h.

"De 'Performance RD11 Speed' heeft een perfecte wegligging, krachtige ondersteuning en schakelt soepel. De remmen maken een gretige en veilige indruk, wat belangrijk is bij deze snelheden."

AD Testpanel

Performance Speed Serie

Met de Performance Speed Serie biedt QWIC het perfecte alternatief voor de korte autorit: sportief, duurzaam en in stijl naar het werk!

Speed ​​pedelecs zijn een combinatie van hoge snelheid en comfort. Aan het sportstuur zitten bewust extra grote Ergon handvatten. Om supersnel tot stilstand te komen is er speciale aandacht besteed aan de hydraulische schijfremmen. Daarnaast kun je je Speed Pedelec op jouw voorkeur afstellen vanwege de vele verschillende instelbare componenten.

Wat voor jou de beste speed pedelec is, hangt af van jouw voorkeur in motorpositie en soort aandrijving.

Midden- of achterwielmotor

Bij Performance modellen is er de keuze uit een midden- of achterwielmotor.

Voordelen van een middenmotor
– Optimale gewichtsverdeling
– Intuïtieve trapondersteuning
– Met verschillende versnellingen beschikbaar

Voordelen achterwielmotor
– Bijzonder krachtig
– Sportief fietsgevoel
– Hoge snelheden

Riemaandrijving of kettingaandrijving

Performance e-bike met kettingaandrijving 

Bij een kettingaandrijving zorgt de fietsketting via kettingwielen voor de krachtoverbrenging van het pedaal naar het achterwiel. Een kettingoverbrenging werkt efficient is, goedkoper en heeft een hoog rendement.

Performance met riemaandrijving

Een riemaandrijving is een tandriem gemaakt van carbon en kunststof. Een riemaandrijving is verder onderhoudsvriendelijk, soepel, stil en bijzonder duurzaam.

Versnellingssysteem

Derailleurversnelling
Een derailleurversnelling geeft de minste weerstand en fietst dus het lichtst. Door het lichter gewicht en een hoger bereik in versnellingen, vind je dit type versnelling vaker bij sportievere e-bikes.

Alfine naafversnelling
De Performance MA11 Speed is uitgerust met de Alfine naafversnelling. Deze kun je het beste omschrijven als het beste van twee werelden; zo is de naaf gesloten en dus onderhoudsarm, maar wel een van de lichtst rijdende en lichtgewichte naven op de markt.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een gratis proefrit maken?

Je kan een gratis proefrit maken bij onze QWIC Experience center of QWIC verkooppunt in de buurt. Uiteraard kun je vooraf contact opnemen voor het maken van een afspraak. 

Voor wie is de Performance Serie een geschikte e-bike?

Onze Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker en ideaal voor woon-werkverkeer. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel in hoge snelheid naar het werk.

Bekijk onze volledige FAQ

AD Fietstest 2019

MA11 Speed

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Riemaandrijving ✔45 km/h

MD11 Speed

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Derailleurversnelling ✔45 km/h

RD11 Speed

✔Accu in frame ✔achterwielmotor ✔Derailleurversnelling ✔45 km/h

RD11

✔Accu in frame ✔achterwielmotor ✔Derailleurversnelling ✔25 km/h
  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023