Sport

Sport e-bikes

QWIC sport e-bikes
Bekijk de Sport modellen

Sport e-bikes – Maximale snelheid: 25 – 45 km/h

Binnen de Performance Serie smelten prestatie, design, kwaliteit en kracht samen in een e-bike. Met onze sportieve e-bikes zoef jij naar jouw eindbestemming. Ontworpen voor de veeleisende sportieve fietser, zijn QWIC sport e-bikes hét alternatief voor de korte autorit.

QWIC Sport e-bikes

Performance & Power

De Performance e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker en ideaal voor woon-werkverkeer. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel in hoge snelheid naar het werk.

De QWIC performance e-bikes kenmerken zich door de ongekend krachtige ondersteuning, hoogwaardige componenten en uitzonderlijke prestaties. Binnen de serie is er de keuze uit een krachtige middenmotor of efficiënte achtermotor. De motoren zijn te combineren met een ruime keuze aan verschillende aandrijvingen.

Binnen de Performance Serie is er keuze tussen speed pedelecs (45km/h) en de elektrische fietsen tot 25 km/h.

"De 'Performance RD11 Speed' heeft een perfecte wegligging, krachtige ondersteuning en schakelt soepel. De remmen maken een gretige en veilige indruk, wat belangrijk is bij deze snelheden."

AD Testpanel

Performance Serie: Sportieve e-bikes

Je houdt enorm van sportief fietsen, maar je bent niet op zoek naar een speed e-bike (45 km/u)? Dan zijn onze elektrische fietsen uit de Performance Serie perfect voor jou.

Welke voor jou de beste elektrische fiets uit de Performance Serie is, hangt af van verschillende factoren zoals de ligging van de motor en het versnellingssysteem. Ontdek de voornaamste verschillen hier in dit artikel en ontdek meer over:

1. Performance RD11 met achterwielmotor en derailleurversnelling.

2. Performance MD11 met middenmotor en derailleurversnelling.

2. Performance MN380 met middenmotor en traploze naafversnelling.

Performance Speed Serie

Met de Performance Speed Serie biedt QWIC het perfecte alternatief voor de korte autorit: sportief, duurzaam en in stijl naar het werk!

Deze sportieve e-bikes zijn zodanig ontwikkeld om comfortabel op hoge snelheid te fietsen. Zonder zelf te veel inspanning te moeten leveren, behaal je snel de top snelheid van 45 km/h. De enorme ondersteuning die hierbij wordt gevraagd, heeft uiteraard ook invloed op de actieradius. Dankzij de krachtige motoren kan men met de speed fietsen van QWIC makkelijik een grotere afstand overbruggen.

Wat voor jou de beste speed pedelec is, hangt af van jouw voorkeur in motorpositie en soort aandrijving. Bij QWIC zijn er drie verschillende speed pedelec mogelijkheden:

1. Performance RD11 Speed met achterwielmotor en derailleurversnelling.

2. Performance MD11 Speed met middenmotor en derailleurversnelling.

3. Performance MA11 Speed met middenmotor en naafversnelling.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een gratis proefrit maken?

Je kan een gratis proefrit maken bij onze QWIC Experience center of QWIC verkooppunt in de buurt. Uiteraard kun je vooraf contact opnemen voor het maken van een afspraak. 

Voor wie is de Performance Serie een geschikte e-bike?

Onze Sport e-bikes zijn zeer geschikt voor de veeleisende, sportief ingestelde gebruiker en ideaal voor woon-werkverkeer. Hiermee fiets je dagelijks comfortabel in hoge snelheid naar het werk.

Bekijk onze volledige FAQ

  • Ruim 650 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

Cover QWIC brochure 2021

Blader door de digitale brochure!

QWIC brochure 2021

Bekijk de QWIC brochure