Elektrische damesfiets

De perfecte e-bikes met een lage instap

De dames e-bikes van QWIC zijn de perfecte elektrische fietsen voor dagelijks gebruik.

De best geteste elektrische damesfietsen van het moment: QWIC e-bikes. Deze moderne, comfortabele en zeer veilige e-bikes met een lage instap, zijn de meest ideale e-bikes en verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. De elektrische damesfietsen van QWIC onderscheiden zich door de stoere uitstraling en het gebruik van hoogwaardige componenten. Lees je hier snel in over onze elektrische damesfietsen.

Vrouw staat met de Performance RD11 op de een zonnige brug

Veiligheid voor alles, alleen met de beste onderdelen zijn wij tevreden

Fiets je geregeld met een kind voor- of achterop, of draag je fietstassen op de bagagedrager? Dit is mogelijk bij al onze elektrische fietsen. Alle elektrische damesfietsen van QWIC voldoen ook aan de hoogste veiligheidseisen en zijn het ideale vervoersmiddel voor in de stad.

Prijswinnend:

de QWIC Premium MN7 en de Premium MA8 Tour hebben beide al meerdere prijzen in de wacht gesleept, zoals de e-bike van het jaar award.

Comfort:

de elektrische fietsondersteuning brengt je op een snelle en comfortabele manier naar je eindbestemming.

Ideaal voor langere afstanden:

met de nieuwste technologie en beste ondersteuning leg je zonder moeite grote afstanden af, met of zonder bagage.

Modern & hip:

de elektrische damesfietsen van QWIC ogen niet alleen modern en hip maar komen ook nog eens in de nieuwste kleurstellingen. Een echte blikvanger!

Losstaande afbeelding van de ocean blue Premium MA8

Premium MA8

De Premium MA8 Tour is een blikvanger en één van beste elektrische damesfietsen van QWIC. Dit model is perfect voor zowel stedelijk als meer recreatief gebruik. De ondersteuning is zeer krachtig waardoor deze elektrische fiets je moeiteloos overal naartoe brengt. Deze veelzijdige fiets is ontworpen om het de fietser zo comfortabel mogelijk te maken. De moderne componenten, waaronder een hele handige accu, maakt het fietsen aantrekkelijk zodat je de auto prima thuis kunt laten staan. Bovendien beschikt de e-bike over een zorgvuldige afwerking waardoor deze onderhoudsvriendelijk is.

 

Performance RD11 Trapez

Performance RD11

Een van QWIC’s stijlvolste en snelste e-bikes is de Performance RD11. Deze geweldige fiets is uniek door de krachtige achtermotor in combinatie met derailleurversnelling. Dit model is ideaal voor je dagelijkse ritten naar je werk, de supermarkt of een recreatieve tocht in het weekend. Ook bij deze elektrische damesfiets is het mogelijk om te kiezen welke accu het beste bij jouw e-bike past. Zo heb je een e-bike die perfect aansluit bij al je fietsavonturen die jou zonder ongemakken naar je plaats van bestemming brengt.

Vrouw zittend met de Premium MN8 Belt

Ideaal voor in de stad

De elektrische damesfietsen van QWIC zijn ideaal voor een zeer groot aantal doeleinden. Bijvoorbeeld om de kinderen doordeweeks naar school te brengen en in het weekend voor een mooie recreatieve fietstocht. Met de lage instap frames stap je op in een handomdraai. Door de krachtige ondersteuning heb je nooit meer last van tegenwind, wat het fietsen een stuk plezieriger maakt. Dat is niet alleen zeer ontspannen maar ook nog eens stijlvol.

 

QWIC Urban RD9 Brushed aluminium outdoor beeld Rotterdam

Ruime keuze aan elektrische damesfietsen

QWIC heeft een ruime keuze aan dames e-bikes. Houd je meer van een sportieve zit, bekijk dan het uitgebreide Performance segment. Snelheid, luxe en sportiviteit staan in deze serie voorop. Ben je meer opzoek naar een comfortabele elektrische damesfiets die je zowel recreatief als voor het woon-werk verkeer gebruikt, neem dan eens een kijkje in ons Premium of Urban Serie.

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023