Premium Q

De revolutionaire Premium Q Serie

man en vrouw rijden op hun elektrische fiets
Bekijk de Premium Q modellen

De  nieuwe design e-bikes uit de Premium Q Serie hebben een uniek design en zijn opgebouwd met de beste componenten uit de fietsindustrie. Deze e-bikes zijn volledig connected & protected door slimme innovaties in het frame. De Premium Q is recent internationaal onderscheiden met de Red Dot Design Award 2020 en de iF Design Awards.

Bij de Premium Q Serie is er veel aandacht besteed aan het interieur en exterieur van de e-bike, de krachtige middenmotor, de e-bike accu en vele slimme innovaties zitten verwerkt in het frame. Zit je op de fiets, dan ervaar je het comfort. Kijk je er van een afstand naar, dan zie je een uniek design.

Superior Power

De Premium Q modellen zijn uitgevoerd met de stilste en meest krachtige e-bike middenmotor op de markt. Deze aandrijflijn is ontwikkeld in samenwerking met de Duitse motorfabrikant Brose.

De grootste accu van 756 Wh is volledig in het frame van de Premium Q geïntegreerd. Standaard komen de Premium Q modellen met een 522 Wh accu. Deze volledig in huis ontwikkelde accu is opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie. Hiermee zet QWIC een grote stap in energiedichtheid, veiligheid en de levensduur van accu’s.

Charging Station

Standaard bij Premium Q: Charging Station – Begin 2020 bekroond met een iF Design Award

Om de accu van de Premium Q goed en snel op te laden, is er voor het eerst een charging station ontwikkeld. Het opladen via deze station is zeer gebruiksvriendelijk, voelt natuurlijk, intuïtief en gaat met het grootste gemak. De charging station slaagt er bovendien in om de elektrische fietsaccu in een recordtijd van drie uur volledig op te laden.

Het oplaadtoestel kan de accu ook in hibernation mode zetten. Hiermee kan de accu, indien nodig, langdurig opgeslagen worden, zonder er naar om te moeten kijken. Accu’s lopen vanzelf leeg, maar de station geeft wanneer nodig een bepaalde hoeveelheid lading zodat de accu de ideale lading behoudt. Dit werkt zeer bevorderend voor de conditie en levensduur van de accu.

*de charging station is enkel compatibel met de accu van de Premium Q, en dus niet met accu’s van andere fietsmodellen.

Mobiliteitsverzekering

Om zorgeloos van jouw Premium Q fiets te genieten, is er een bijzondere mobiliteitsverzekering ontwikkeld. Deze verzekering is voor €149,- per jaar verkrijgbaar via de QWIC app.

Indien jouw elektrische fiets van QWIC gestolen wordt, kan je dit in combinatie met de mobiliteitsverzekering eenvoudig melden via de app. Op deze manier worden er twee instanties tegelijk ingelicht, namelijk verzekeraar ENRA en de politie. Hierdoor is het niet langer nodig om extra aangifte te doen.

Een van de grootste voordelen van deze mobiliteitsverzekering is dat G4S, ‘s werelds grootste security bedrijf, de gestolen fiets direct gaat lokaliseren. Lukt dit niet? Dan blijft jouw fiets volledig vezekerd en ontvang je eenzelfde nieuw model ter vervanging.

Al zijn de design e-bikes uit de Premium Q Serie van uitzonderlijke kwaliteit, toch kan het noodlot onderweg ooit eens toeslaan. Indien de reis al fietsend niet kan worden voortgezet, staat er binnen het uur iemand paraat om je naar jouw eindbestemming of jouw dealer te verplaatsen. Deze unieke pechhulp-service wordt 24/7 geleverd.

Premium e-bike garantie

E-bikes uit Premium Q Serie komen met maar liefst 5 jaar garantie. Dit geldt voor alle elektrische onderdelen, dus ook de elektrische fietsaccu. QWIC kan deze waardevolle garantie ook op de e-bike accu aanbieden doordat deze volledig zelf door QWIC is ontworpen.

Lees alles over deze e-bike garantie

man en vrouw met hun elektrische fiets

Veelgestelde vragen over de Premium Q Serie

Heb je nog vragen over de Premium Q Serie? Bekijk dan de FAQ en wellicht staat jouw vraag ertussen.

Bekijk de FAQ hier

Premium Q Serie

De Premium Q Serie bestaat uit twee verschillende modellen:

Premium Q MN8 Belt Diamond Black frame with design logo's

Premium Q MN8 Belt

Vanaf €5.099,- inclusief 522 Wh accu

✔ Middenmotor 90 Nm
✔ Naafversnelling 8-speed + schakelsensor
✔ Hydraulische schijfremmen
✔ Charging station
✔ Riemaandrijving
✔ Kleuren: Fog white en Asphalt black

Bekijk Premium Q MN8 Belt

Premium Q diamond frame with design logo's

Premium Q MN8

Vanaf €4.699,- inclusief 522 Wh accu

✔ Middenmotor 90 Nm
✔ Naafversnelling 8-speed + schakelsensor
✔ Hydraulische schijfremmen
✔ Charging station
✔ Kleuren: Fog white en Asphalt black

Bekijk Premium Q MN8

Q MN8 Belt

Met de Premium Q Serie is er een nieuwe weg ingeslagen binnen het comfort e-bike segment. Luxe, kwaliteit en volledig Connected & Protected door de slimme innovaties van deze e-bike. Bekijk de Premium Q MN8 Belt!

Q MN8

De Premium Q Serie is de meeste revolutionare e-bike serie van dit moment! Een baanbrekend design met een krachtige middenmotor en volledig connected en protected
  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

Digital QWIC Catalogus 2021

Blader door de digitale catalogus!

QWIC brochure 2021

Bekijk de QWIC brochure