Premium Q

Premium Q

Premium Q snelle QWIC e-bike
Bekijk de Premium Q modellen

Ontdek de QWIC Premium Q

“Stap erop, fiets weg en je waant je op de Porsche Cayenne onder de tweewielers” – Volkskrant

“The Machine, De Tank, Beast en Het Kanon, allen bijnamen voor de Premium Q” – DailyBase.nl

“De Premium Q MN8 is het vlaggenschip van QWIC” – TechPulse

Meest revolutionaire QWIC e-bike

De  Premium Q heeft een uniek design en is opgebouwd met de beste componenten uit de fietsindustrie. Deze e-bike is volledig connected & protected door slimme innovaties in het frame.

Bij de Premium Q is er veel aandacht besteed aan het interieur en exterieur van de e-bike, de krachtige middenmotor, de e-bike accu en vele slimme innovaties zitten verwerkt in het frame. Zit je op de fiets, dan ervaar je het comfort. Kijk je er van een afstand naar, dan zie je een uniek design.

Remarkable design

De Premium Q dankt haar opvallende design vooral aan de toegepaste productiemethode; het frame is in een keer gegoten waardoor het frame uit vrijwel één aluminium deel bestaat. Dankzij deze techniek is het frame uitzonderlijk stijf en zijn er nauwelijks lasnaden te bespeuren. Deze methode komt zelden voor binnen de fietsindustrie en is tot op heden zeer innovatief.

Het design van de Premium Q is in 2020 bekroond met een iF Design Award en een Red Dot Design Award.

actieradius van QWIC fiets

Superior Power

De Premium Q modellen zijn uitgevoerd met de stilste en meest krachtige e-bike middenmotor op de markt. Deze aandrijflijn is ontwikkeld in samenwerking met de Duitse motorfabrikant Brose.

De grootste accu van 756 Wh is volledig in het frame van de Premium Q geïntegreerd. Standaard komen de Premium Q modellen met een 522 Wh accu. Deze volledig in huis ontwikkelde accu is opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie. Hiermee zet QWIC een grote stap in energiedichtheid, veiligheid en de levensduur van accu’s.

Connected to you

De Premium Q is connected en beschikt standaard over een geïntegreerd GPS-systeem. Hiermee kun je jouw e-bike via de QWIC app traceren en reisdata beheren.

Het ingebouwde GPS-systeem is het eerste jaar gratis en kan je optioneel eenvoudig via de QWIC app activeren. Blijf je graag connected met jouw Premium Q? Na een jaar gratis gebruik kun je de GPS-functie optioneel verlengen via de app voor €3,50 per maand. 

“80% van de gestolen fietsen met GPS-systeem wordt binnen 48 uur teruggevonden”

QWIC Charging Station

Charging Station

Standaard bij Premium Q: Charging Station – Begin 2020 bekroond met een iF Design Award

Om de accu van de Premium Q goed en snel op te laden, is er voor het eerst een charging station ontwikkeld. Het opladen via deze station is zeer gebruiksvriendelijk, voelt natuurlijk, intuïtief en gaat met het grootste gemak. De charging station slaagt er bovendien in om de elektrische fietsaccu in een recordtijd van drie uur volledig op te laden.

Premium Q garantie

E-bikes uit Premium Q Serie komen met maar liefst 5 jaar garantie. Dit geldt voor alle elektrische onderdelen, dus ook de elektrische fietsaccu. QWIC kan deze waardevolle garantie ook op de e-bike accu aanbieden doordat deze volledig zelf door QWIC is ontworpen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over de Premium Q Serie? Bekijk dan de FAQ en wellicht staat jouw vraag ertussen.

Bekijk de FAQ hier

AD Fietstest 2021

Q MN8 Belt

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔8 versnellingen ✔Riemaandrijving ✔Charging station ✔Anti-diefstal (GPS)
Red Dot Design Award 2020

Q MN8

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔8 versnellingen ✔Charging station ✔Anti-diefstal (GPS)
  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023