Elektrische fiets testwinnaars

Mira series Mira Tour

ElektroRad Test 2023

De Mira Tour is door het Duitse ElektroRad getest en positief beoordeeld met een ‘Zeer goed’ (90/100 punten). De Mira is uitgeroepen tot een ‘Stijlvolle allrounder’, een e-bike voor de stad en dagtochten met een solide componentenmix en overtuigende rijprestaties.
Bekijk award
QWIC Premium MN7D+ Female Midnight Blue

Premium series MN7D+

ANWB 2022

De Premium MN7D+ is door de ANWB uitgeroepen tot 'een van de beste allround fietsen' van de test. Volgens de ANWB zijn grote pluspunten de enorme actieradius van bijna 80 km op vlakke trajecten in de hoogste ondersteuningsstand, uitstekende, veilige remmen, prima afwerking en vooral op vlakke stukken een zeer krachtige ondersteuning.
Bekijk award

Adventure series Atlas Vario

ElektroRad Test 2022

De Atlas Vario kreeg de topbeoordeling 'Zeer goed' en 'Aanbeveling' in de ElektroRad E-Bike Test 2022. Het unieke ontwerp, de krachtige aandrijving en het veilige en toch wendbare rijgedrag van de Atlas Vario zorgden voor uitstekende scores op alle onderdelen. Conclusie van ElektroRad: "De QWIC Atlas Vario is een mooie, praktische, robuuste en alledaagse crossover voor bijna elke fietsgelegenheid."
Bekijk award

Adventure series Atlas Derailleur

German Design Award 2022

Opnieuw heeft QWIC een internationale designprijs gewonnen, ditmaal won de Atlas de German Design Award 2022. De Atlas werd tot winnaar bekroond in de categorie - Excellent Product Design - Fietsen en E-bikes. De jury kent deze prijs enkel toe aan producten van uitstekende designkwaliteit. De German Design Award is een van de meest gerenommeerde designprijzen ter wereld.
Bekijk award
Premium Q MN8 Belt, Asphalt Black, Female

Premium Q series Q MN8 Belt

AD Fietstest 2021

De QWIC Premium Q MN8 Belt is tijdens de Elektrische Fietstest 2021 van het Algemeen Dagblad, in samenwerking met fietstest.nl, gekozen tot testwinnaar ‘Beste Koop’ in de categorie Elektrische Stadsfietsen. TestKees (Kees Bakker) - onafhankelijke deskundige van de Fietsersbond - zegt over de Premium Q MN8 Belt: "De Brose-motor is lekker stil. De accu is makkelijk uitneembaar. Op veel elektrische fietsen vind je tegenwoordig een tandriem. Een goede keus. Want een tandriem gaat langer mee dan een ketting, hij blijft schoon en hij hoeft niet gesmeerd hoeft te worden. En een ketting moet je af en toe spannen vanwege de slijtage. Een riem heeft daar geen last van. Een riem hoeft ook niet weggestopt te worden in een kwetsbare kettingkast."
Bekijk award

Adventure series Atlas Derailleur

ElektroRad Test 2021

In de Duitse E-bike Test 2021 van ElektroRad is de Atlas uitgeroepen tot Kooptip van 2021. Het oordeel van ElektroRad: “De QWIC Atlas is een compleet nieuwe ontwikkeling voor dit seizoen en bevat een aantal innovaties, waarvan de oorsprong onder andere ligt in het intensieve, dagelijkse fietsen van de QWIC makers zelf. De Atlas heeft in de kern, het typisch Nederlandse fietsgevoel. Maar het gaat veel verder dan dat. Want met de fiets kun je ook topografieën ervaren die niet op de Nederlandse kaart te vinden zijn. Bagagehouder, motor, accucapaciteit, banden en remmen maken de Atlas tot een comfortabele trekkingfiets die duidelijk de neiging heeft om er op uit te gaan. En dat kan ook voorbij de dijk en de Waddenzee in de bergen. QWIC combineert dit alles met een vooruitstrevend en opgeruimd uiterlijk dat de fiets tot een echte blikvanger maakt.”
Bekijk award