Elektrische herenfiets

De ideale elektrische fiets voor sportief of comfortabel gebruik

Krachtige en stijlvolle elektrische herenfiets

Door het moderne design, de beste componenten en de juiste kleurstelling zorgen onze elektrische fietsen ervoor dat je niet alleen comfortabel maar ook in stijl aankomt op de plek van bestemming. Onze elektrische herenfietsen zijn niet voor niks meermaals bekroond tot award- en testwinnaar. Daarnaast zijn QWIC e-bikes zijn zeer veilig door het gebruik van de nieuwste velg- en schijfremmen en de hoogste kwaliteit verlichting. De elektrische herenfietsen onderscheiden zijn door de stoere uitstraling en het gebruik van hoogwaardige componenten. Kortom, het QWIC aanbod elektrische herenfietsen is enorm breed en divers!

Premium Q motor with 90nm torque

De beste onderdelen

In welke prijsklasse je ook opzoekt bent, wij bieden een breed scala prijswinnende fietsen aan. QWIC e-bikes zijn meermaals verkozen tot beste elektrische e-bikes van het jaar. Door het gebruik van de duurzame  componenten in combinatie met onze lichtgewicht aluminium frames maken dit de beste e-bikes van de markt.

Luxe afwerking:

Alle QWIC e-bikes zijn afgewerkt met de beste en meest duurzame componenten.

Ideaal voor langere afstanden:

Met de nieuwste technologie en beste ondersteuning leg je zonder moeite grote afstanden af, met of zonder bagage.

Sportief:

Het design frame van QWIC is een echte blikvanger, van de comfortabele Premium serie tot de Speed Pedelec in de Performance serie, allemaal even spraakmakend.

Man staand met Performance MA11 Speed

Performance serie

De Performance serie is ontwikkeld voor de veeleisende sportieve fietser, ideaal om dagelijks te gebruiken het fietstocht naar werk. Hiermee hebben wij het perfect alternatief voor de korte autorit ontwikkelt en ga je voortaan sportief, duurzaam en in stijl naar het werk. De serie is perfect voor stedelijk- en recreatief gebruik. De krachtige ondersteuning zorgt ervoor dat je overal moeiteloos je bestemming bereikt.

Performance MD11 antracite diamond frame

Performance MD11

Het Duitse magazine ElektroRad heeft de Performance MD11 uitgeroepen tot ‘Kooptip’ in de categorie ‘High Performance E-bikes’! De Performance MD11 is een stoere en sportieve e-bike voor dagelijks gebruik. De krachtige middenmotor met overbrenging op de trapas zorgt voor ongekende ondersteuning. Door de optimale gewichtsverdeling is de MD11 ideaal voor een heuvelachtige omgeving, lange afstanden en het gebruik voor woon-werkverkeer. De Performance MD11 is uitgerust met de nodige luxe onderdelen. Zo beschikt deze e-bike over een luchtgeveerde voorvork, Schwalbe banden en hydraulische schijfremmen.

Performance MN380, trapez diamond, color steel blue

Performance MN380

Een andere bijzondere fiets in onze Performance serie is de Performance MN380 e-bike. Deze stijlvolle fiets is ideaal voor je dagelijkse routes door de stad en naar je werk. Ook deze elektrische herenfiets heeft de nodige technische componenten die een fietstocht nog gemakkelijker en plezieriger maken. Door het NuVinci 380 schakelsysteem, wordt het schakelen tussen de 8 versnellingen nog gemakkelijker. Dit systeem zorgt ervoor dat je niet per se hoeft te trappen terwijl je schakelt.

Ruime keuze aan elektrische herenfietsen

QWIC heeft een ruime keuze aan heren e-bikes. Kies je bijvoorbeeld voor een sportieve zit, bekijk dan het uitgebreide Performance segment. Snelheid, luxe en sportiviteit staan in deze serie voorop. Ben je daarentegen meer opzoek naar een comfortabele elektrische herenfiets die je zowel recreatief als voor het woon-werk verkeer wilt gebruiken. Dan is een e-bike uit de Premium of Urban Serie echt iets voor jou. Vergelijk de verschillende elektrische herenfietsen met elkaar en kijk welke type het beste aansluit bij jouw wensen. Zo heb jij je eigen innovatieve en duurzame elektrische fiets voor een mooie prijs. Met de ruime accukeuze bepaal jezelf hoe ver je gaat!

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023