Garantie

De garantievoorwaarden en QWIC Garantie Plus

Voor alle QWIC e-bikes geldt uiteraard de wettelijke garantie. De periode uitbreiden kan met QWIC Garantie Plus.

Onze elektrische fietsen voldoen allen aan strenge kwaliteitseisen. Tevens worden de e-bikes uitgebreid getest zowel tijdens de productie als voor de uitlevering. QWIC e-bikes zijn dankzij de hoogwaardige kwaliteit en rijeigenschappen meermalen tot testwinnaar gekroond, voor onze e-bikes geldt uiteraard de wettelijke garantie.

Mocht het onverhoopt toch nodig zijn aanspraak te maken op de garantie, dan is uw QWIC verkooppunt het directe aanspreekpunt. Bij aanschaf van een elektrische fiets bij een erkend QWIC verkooppunt wordt de koopovereenkomst met de betreffende dealer gesloten. Zij zijn dan ook het eerste aanspreekpunt met betrekking tot garantie.

De dealer is de vakman die problemen kan constateren en beoordelen. Bij vragen of opmerkingen kan de dealer contact opnemen met de technici van onze Customer Service afdeling. Let wel: als het probleem buiten de garantieperiode valt, worden er zeer waarschijnlijk kosten in rekening gebracht.

Garantie(voorwaarden)

Indien gedurende de garantieperiode het product defect blijkt te zijn vanwege gebreken aan materiaal of uitvoering zal uw QWIC dealer binnen het garantiegebied deze onderdelen vervangen door nieuwe of gereviseerde producten of onderdelen. Alle vervangende onderdelen en producten worden eigendom van QWIC.

De garantie wordt uitsluitend verleend binnen de garantieperiode en mits voorlegging van de originele factuur of kwitantie (met vermelding van aankoopdatum, modelnaam, serienummer en dealer) samen met het defecte product. QWIC en haar dealers mogen gratis garantieservice weigeren als deze documenten niet worden voorgelegd of onvolledig of onleesbaar zijn. De garantie vervalt wanneer de modelnaam of het serienummer gewijzigd, gewist, verwijderd of onleesbaar gemaakt is.

Let op: de garantie is niet overdraagbaar. Deze is enkel geldig voor de 1e eigenaar van de elektrische fiets.

Bekijk de volledige garantievoorwaarden

Bekijk hier de 5 jaar garantiebepaling 

 

Vrouw staat met de Performance RD11 op de een zonnige brug

QWIC Garantie Plus

Verleng nu jouw garantieperiode met QWIC Garantie Plus en bescherm jezelf tegen onverwachte reparatiekosten aan jouw QWIC e-bike*.

Op de onderdelen van iedere QWIC elektrische fiets zit een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze fabrieksgarantie kun je nu voor verlengen met één, twee of drie jaar met QWIC Garantie Plus, waardoor je jaren zorgenloos kunt genieten van jouw e-bike.

QWIC Garantie Plus biedt volledige dekking voor de meest belangrijke onderdelen van jouw elektrische fiets**, zoals bijvoorbeeld de motor, het versnellingssysteem en het display. Deze onderdelen vallen volledig onder de garantie en worden dus ook voor 100% vergoed, evenals de kosten voor reparatie. Voor de accu geldt een vergoeding op basis van afschrijving.

Vergoeding per onderdeel 1-2e jaar 3e jaar 4e jaar 5e jaar
Vergoeding van de accu 100% 60% 40% 20%
Vergoeding van motor, versnellingssysteem, display en etc.** 100% 100% 100% 100%

*) Tot 12 maanden na de aankoopdatum kan QWIC Garantie Plus afgesloten worden.

**) Met uitzondering van slijtageonderdelen zoals remblokken, ketting en banden.

Ja, ik wil QWIC Garantie Plus 

QWIC Garantie Plus is een samenwerking tussen QWIC en CarGarantie. De aanvullende garantieservice wordt aangeboden door Cargarantie. Lees hier de volledige voorwaarden van CarGarantie.

Man op de Premium FN7.1 Urban rijdt op fiets en kijkt om hoekje

QWIC Garantiekaart = My QWIC

Ben je in het bezit van een QWIC elektrische fiets? Meld je dan snel aan voor My QWIC en ontvang nuttige tips & tricks speciaal voor jouw fiets. Je ontvangt informatie rondom de jaarlijkse servicebeurt en als eerste uitnodigingen voor speciale QWIC events. Met My QWIC blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Registreer hier jouw e-bike

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Garantie

    op alle e-bikes 5 jaar

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure