E-bike garantie

Lees meer over onze garantievoorwaarden en QWIC Garantie Plus

Garantiemogelijkheden op QWIC e-bikes

Voor alle QWIC e-bikes geldt de wettelijke garantie. Deze periode kan je uitbreiden met QWIC Garantie Plus.

 

QWIC dealer als eerste aanspreekpunt:
Onze elektrische fietsen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en worden gedurende het gehele productieproces zorgvuldig getest. QWIC e-bikes zijn dankzij de hoogwaardige kwaliteit en rijeigenschappen meermaals tot testwinnaars bekroond.

Uiteraard geldt er een wettelijke garantie op onze e-bikes. Mocht het onverhoopt nodig zijn om aanspraak te maken op garantie, dien je eerst contact op te nemen met jouw persoonlijke QWIC dealer. Bij de aanschaf van een elektrische fiets via een erkend QWIC verkooppunt, wordt de koopovereenkomst met de desbetreffende dealer gesloten. Deze is dan ook jouw eerste aanspreekpunt met betrekking tot garantie.

Jouw dealer is een vakman die problemen kan constateren en beoordelen. Bij vragen of opmerkingen kan de dealer contact opnemen met de technici van onze eigen Customer Service afdeling.
Opmerking: als het probleem buiten de garantieperiode valt, worden er zeer waarschijnlijk kosten in rekening gebracht.

Wettelijke garantie(voorwaarden)

Indien jouw fiets gedurende de garantieperiode defect blijkt te zijn vanwege een afwijking aan materiaal of uitvoering, zal jouw QWIC dealer binnen de geldige garantieperiode deze onderdelen vervangen door nieuwe of gereviseerde producten of onderdelen. De defecte onderdelen en producten worden hierna eigendom van QWIC.

De wettelijke garantie geldt uitsluitend binnen de officiële garantieperiode en mits voorlegging van de originele factuur of kwitantie (met vermelding van aankoopdatum, modelnaam, serienummer en dealer) samen met het defecte product. QWIC en haar dealers mogen gratis garantieservice weigeren indien deze documenten niet worden voorgelegd, onvolledig of onleesbaar zijn. De garantie vervalt wanneer de modelnaam of het serienummer gewijzigd, gewist, verwijderd of onleesbaar gemaakt is.

Let op: garantie is niet overdraagbaar, maar is enkel geldig voor de eerste eigenaar van de elektrische fiets.

 

Bekijk de volledige wettelijke garantievoorwaarden

QWIC Garantie Plus

Wil jij jouw garantieperiode verlengen? Dat kan met QWIC Garantie Plus. Tot 12 maanden na de aankoopdatum van jouw QWIC fiets kan je QWIC Garantie Plus aanvragen. Bescherm jezelf zo tegen onverwachte reparatiekosten.

Op de onderdelen van iedere QWIC elektrische fiets zit een standaard fabrieksgarantie van twee jaar. Deze fabrieksgarantie kun je met de Garantie Plus formule verlengen met één, twee of drie jaar.  Zo kan je nog jarenlang zorgeloos genieten van jouw e-bike.

QWIC Garantie Plus biedt volledige dekking voor de meest belangrijke onderdelen van jouw elektrische fiets zoals de motor, het versnellingssysteem en het display. Deze onderdelen vallen volledig onder garantie en worden dus ook voor 100% vergoed, evenals de kosten voor reparatie. Voor de accu geldt een vergoeding op basis van afschrijving.

Vergoeding per onderdeel 1e-2e jaar 3e jaar 4e jaar 5e jaar
Accu 100% 60% 40% 20%
fietsonderdelen* (motor, versnellingssysteem, display, etc.) 100% 100% 100% 100%
* Met uitzondering van slijtageonderdelen zoals remblokken, ketting en banden.

Ja, ik wil QWIC Garantie Plus 

QWIC Garantie Plus is door QWIC ontwikkeld in samenwerking met CarGarantie. Deze aanvullende garantieservice wordt daarom aangeboden door CarGarantie. Lees hier de volledige voorwaarden van CarGarantie.

  • Ruim 600 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

Digital QWIC Catalogus 2021

Blader door de digitale brochure!

QWIC brochure 2021

Bekijk de QWIC brochure