Voorwielmotor overzicht e-bikes

De motorpositie van een elektrische fiets bepaalt voor een groot gedeelte van het rijgedrag van een e-bike. Er zijn drie verschillende motoren mogelijk; de voorwiel-, midden- of achterwielmotor. Een van de voordelen van een e-bike met ‘voormotor’, is dat deze zeer geschikt zijn voor de stad en voor vlakke wegen. Onze e-bikes met voormotor zijn hieronder te vinden.
Filter & sorteer

Toont alle 3 resultaten

QWIC e-bikes

“The battle for space” maakt dat het huidige mobiliteitssysteem nog niet duurzaam genoeg is. Deze strijd om de ruimte kenmerkt zich door steeds voller openbaar vervoer, steeds meer auto’s en dus nog meer files. Als reactie wordt er nog meer asfast bijgelegd, gaat men nog meer het openbaar vervoer subsidiëren, komen er nog meer treinen,… Vroeg af laat kan dit niet meer. De vraag is: welke modaliteit gaat het slimste met de beschikbare ruimte om?

Duurzaamheid vormt de basis van onze innovatieve QWIC fietsen.  E-bikes zijn immers een toekomstige sterke modaliteit. 80% van alle autoritten zijn korter dan 20 km, en zelfs de helft is korter dan 7 km, dat is de perfecte afstand voor een e-bike!

QWIC biedt een zeer ruim assortiment van elektrische fietsen: van speed pedelecs als waardige vervanger van de korte autorit, design e-bikes van alle comfort voorzien, stadsfietsen die je door de drukte van de stad manoeuvreren naar de meest complete elektrische vouwfiets van het moment.

Hoe kies je voor de juiste QWIC fiets?

Informeer jezelf eerst over de verschillende categorieën waaronder wij onze QWIC fietsen onderverdelen:

1. Sportieve e-bikes uit de Performance Serie
2. Comfort e-bikes uit de Premium Serie
3. Stad e-bikes uit de Urban Serie
4. De elektrische vouwfiets uit de Compact Serie

Zodra je bepaald hebt uit welke QWIC serie jij een e-bike verkiest, kan je nadenken over meer specifieke rijeigenschappen. Heb je liever een voor-, midden- of achtermotor? Verkies je een accu op de bagagedrager of mooi verwerkt in het frame? Wat voor soort versnellingssysteem heeft jouw voorkeur? Deze vragen hoef je echter niet helemaal alleen te beantwoorden. Onze eigen e-bike experts en QWIC dealers staan je met plezier te woord en begeleiden jou graag in jouw zoektocht naar de perfecte e-bike.

Bezoek onze QWIC showroom en testcenter in Amstelveen! Daar staan onze e-bike experts voor jou klaar, ze voorzien jou van deskundig advies en uitleg over alle QWIC fietsen. Bekijk zelf de gehele collectie e-bikes of loop mee met een van onze experts.