Adventure

Adventure e-bikes

Bekijk de Adventure modellen

QWIC goes off-road and seeks for adventure

Als all-terrain e-bike is de QWIC Atlas ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek ook onbeperkt toegang eisen tot off-road paden. De QWIC Atlas schreeuwt om lange tochten en uitdagingen.

 

Een omweg is snel gemaakt. Kies je voor Atlas, dan kies je voor actie.

Vanaf Q4 2021 beperkt verkrijgbaar

Atlas is vanaf het vierde kwartaal van 2021 gelimiteerd verkrijgbaar bij een kleine selectie QWIC verkooppunten.

All-terrain e-bike: offroad en woon werkverkeer in één

De Atlas is ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek, ook onbeperkt toegang eisen tot off-road paden. Onze Adventure e-bikes zijn ontwikkeld voor dagelijks woon-werkverkeer en recreatief gebruik in avontuurlijke stijl.

Een omweg is snel gemaakt

Met jouw e-bike rijd je door weer en wind. De mooiste routes met de bijhorende ruigere wegen krijgen vaak jouw voorkeur. Met deze Adventure e-bike maak jij een statement en laat je zien dat jij intensief fietsen de baas kunt.

Tough & innovative design

De Atlas beschikt over een subliem en herkenbaar QWIC design. De integratie van de accu in het frame is bijzonder vernieuwend; voor het eerst bij QWIC gaat de accu van de down tube naar de toptube. Deze slimme innovatie bevordert niet alleen de geometrie van de fiets, ook maakt het de Atlas bijzonder ergonomisch.

Met het design van Atlas introduceert QWIC tot slot het eerste segment e-bikes met uitsluitend unisex frame.

Brutal power

Atlas levert optimale prestaties. Om een maximale actieradius te bereiken op zowel verharde als ruwere wegen is de nieuwste technologie uit de elektrische auto-industrie toegepast.

Deze robuuste e-bike is uitgerust met een krachtige accu van 522 Wh tot 756 Wh. Bij een krachtige accu hoort een sterke motor. Met het oog op prestatie en de toegankelijkheid naar off-road paden, bevindt de motor zich in het midden van de fiets.

Sturdy & Equipped

De Atlas kan tegen een serieuze stoot. Om serieuze afstanden te garanderen is de Atlas uitsluitend opgebouwd met superieure en robuuste componenten die ook ruige wegen makkelijk verdragen.

De Atlas komt met dikke off-road banden voor lage rolweerstand en maximale grip op boswegen en grind. De geometrie en verende onderdelen zijn ideaal voor ruwere wegen, zowel opwaarts als heuvel af.

Lange afstanden zijn op Atlas ideaal, zo kan je eenvoudig fietstassen, bidons en een pompje meenemen.

QWIC Charging Station

Charging station

De Atlas accu kun je opladen met de innovatieve en prijswinnende charging station van QWIC.
Let op: deze kun je optioneel voor een meerprijs van €299,- aanschaffen.

Het opladen is met dit systeem zeer gebruiksvriendelijk, voelt natuurlijk en intuïtief. Met de charging station laad je de accu immers in een recordtijd op:
-> Accu (525 Wh): 2,5 uur
-> Accu (756 Wh): 3,5 uur

Hibernation mode

De hibernation mode is specifiek bedoeld voor langdurig stallen. Accu’s lopen vanzelf leeg na verloop van tijd, maar het station geeft wanneer nodig een juiste hoeveelheid lading zodat de accu de ideale capaciteit behoudt. Dit bevordert de conditie en levensduur van accu’s.

Atlas mobiliteitspakket

De Atlas is connected en protected; zo kun je de Atlas optioneel installeren met geïntegreerd GPS-systeem. Via de QWIC app kun je het mobiliteitspakket activeren.

Find my bike
De Atlas is connected dankzij een optioneel GPS-systeem. Hiermee kun je makkelijk de locatie van de Atlas traceren.

Mobiliteitsverzekering
Indien de Atlas gestolen wordt, kan dit in combinatie met de verzekering gemeld worden via de app. Op deze manier worden er twee instanties ingelicht; verzekering ENRA en G4S (een van de grootste security bedrijven). G4S tracht de gestolen Atlas te lokaliseren. Lukt dit niet? Dan blijft de Atlas verzekerd.

Pechhulp
Indien de reis al fietsend niet kan worden voortgezet, staat er via de pechhulp service iemand binnen het uur paraat om je naar jouw eindbestemming of QWIC dealer te vervoeren. Deze service is 24/7 beschikbaar.

Meerprijs mobiliteitsspakket

Voor een meerprijs kun je het mobiliteitspakket van Atlas optioneel activeren:

Installatiekosten GPS (eenmalig): €149,-

Mobiliteitspakket: Find my bike + mobiliteitsverzekering + pechhulp service

-> Geldig 1 jaar: €149,-
-> Geldig 4 jaar: € 549,-

Totaal:

Mobiliteitspakket van 1 jaar: €298,-
Mobiliteitspakket van 4 jaar: €698,-

  • Ruim 650 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Design

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

Cover QWIC brochure 2021

Blader door de digitale brochure!

QWIC brochure 2021

Bekijk de QWIC brochure