Adventure

Adventure e-bikes

Bekijk de Adventure modellen

QWIC goes off-road and seeks for adventure

Als all-terrain e-bike is de QWIC Atlas ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek ook onbeperkt toegang eisen tot off-road paden. De QWIC Atlas schreeuwt om lange tochten en uitdagingen.

 

Een omweg is snel gemaakt. Kies je voor Atlas, dan kies je voor actie.

All-terrain e-bike

De Atlas is ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek, ook onbeperkt toegang eisen tot off-road paden. Onze Adventure e-bikes zijn ontwikkeld voor dagelijks woon-werkverkeer en recreatief gebruik in avontuurlijke stijl.

Een omweg is snel gemaakt

Met jouw e-bike rijd je door weer en wind. De mooiste routes met de bijhorende ruigere wegen krijgen vaak jouw voorkeur. Met deze Adventure e-bike maak jij een statement en laat je zien dat jij intensief fietsen de baas kunt.

Tough & innovative design

De Atlas beschikt over een subliem en herkenbaar QWIC design. De integratie van de accu in het frame is bijzonder vernieuwend; voor het eerst bij QWIC gaat de accu van de down tube naar de toptube. Deze slimme innovatie bevordert niet alleen de geometrie van de fiets, ook maakt het de Atlas bijzonder ergonomisch.

Met het design van Atlas introduceert QWIC tot slot het eerste segment e-bikes met uitsluitend unisex frame.

Brutal power

Atlas levert optimale prestaties. Om een maximale actieradius te bereiken op zowel verharde als ruwere wegen is de nieuwste technologie uit de elektrische auto-industrie toegepast.

Deze robuuste e-bike is uitgerust met een krachtige accu van 522 Wh tot 756 Wh. Bij een krachtige accu hoort een sterke motor. Met het oog op prestatie en de toegankelijkheid naar off-road paden, bevindt de motor zich in het midden van de fiets.

Sturdy & Equipped

De Atlas kan tegen een serieuze stoot. Om serieuze afstanden te garanderen is de Atlas uitsluitend opgebouwd met superieure en robuuste componenten die ook ruige wegen makkelijk verdragen.

De Atlas komt met dikke off-road banden voor lage rolweerstand en maximale grip op boswegen en grind. De geometrie en verende onderdelen zijn ideaal voor ruwere wegen, zowel opwaarts als heuvel af.

Lange afstanden zijn op Atlas ideaal, zo kan je eenvoudig fietstassen, bidons en een pompje meenemen.

QWIC Charging Station

Charging station

De Atlas accu kun je opladen met de innovatieve en prijswinnende charging station van QWIC.
Let op: deze kun je optioneel voor een meerprijs van €299,- aanschaffen.

Het opladen is met dit systeem zeer gebruiksvriendelijk, voelt natuurlijk en intuïtief. Met de charging station laad je de accu immers in een recordtijd op:
-> Accu (525 Wh): 2,5 uur
-> Accu (756 Wh): 3,5 uur

Atlas mobiliteitspakket

De Atlas kun je optioneel upgraden met een geïntegreerd GPS-systeem. Voor een meerprijs van €199,- installeert jouw QWIC dealer vervolgens de GPS-software. 

Zodra de technologie geïntegreerd is, kun je de GPS-module via de QWIC app voor een jaar gratis activeren. Blijf je graag connected met jouw Atlas? Je kan de GPS-functie optioneel verlengen via de app voor €3,50 per maand. 

Connected & protected
Een e-bike met een geïntegreerd GPS-systeem vermindert de kans op diefstal aanzienlijk. Uit onderzoek blijkt dat men 80% van de gestolen e-bikes met GPS-systeem binnen 48 uur terugvindt. Hierdoor kunnen connected e-bikes voordeliger verzekerd worden. Een verzekering kun je optioneel afsluiten bij jouw QWIC dealer. 

Via de QWIC service app kun je de locatie van jouw e-bike traceren, reishistorie bijhouden en ontvang je meldingen over verdachte bewegingen.

Review door Bright (RTL Nieuws): QWIC Atlas

De QWIC Atlas heeft een prachtige review ontvangen van Bright Reviews (RTL Nieuws). Bright Review QWIC Atlas: “Een e-bike die me nauw aan het hart ligt”

ElektroRad Test 2022

Atlas Vario

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Traploze versnelling ✔Riemaandrijving
  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023