Werken bij QWIC

Bekijk onze vacatures

The openness and supportiveness at QWIC make you feel part of the QWIC family right away’’ – Rebekka Mattes, HR Intern

Bekijk de openstaande vacatures!

Wanna join the ride?

Bij QWIC geloven we in een open werksfeer, waar je je projecten kan toe-eigenen die jou interesseren. We zijn een dynamisch bedrijf in een innovatieve industrie.

Met onze e-bikes proberen we de wereld stukje bij beetje te verbeteren. Bike more, smile more!

Met 185 QWIC’ers met meer dan 25 nationaliteiten in 4 verschillende landen zijn we echte pioniers in het nieuwe mobility tijdperk.

Kom bij ons werken! en voel dagelijks de impact die je maakt.

QWIC meeting 2018

Het sollicitatieproces bij QWIC

Bij QWIC vinden we het belangrijk dat je tijdens je sollicitatieprocedure te allen tijde weet wat er gaande is. Daarom houden we ons sollicitatieproces simpel zodat we elkaar soepel kunnen leren kennen en we kunnen besluiten of we je de juiste uitdaging kunnen bieden. Ontdek meer over de vijf stappen binnen het sollicitatieproces van QWIC in het artikel hieronder.

Het verhaal achter QWIC

Het begon allemaal met een fietsreis van Beiroet naar Beijing. Sinds 2006 ontwikkelt QWIC e-bikes en draagt het bij aan een toekomst van autovrije steden. Ben je benieuwd hoe het QWIC avontuur tot leven is gekomen? We gingen met onze CEO Taco Anema aan tafel om het verhaal van QWIC te vertellen.

Voordelen van werken bij QWIC

Werken bij QWIC is natuurlijk op zichzelf al een voldoening, maar er zijn nog veel meer dingen buiten die we buiten werktijden te bieden hebben. Bekijk hier de benefits om te zien of je bij de QWIC familie zou passen!