Achtermotor

De krachtigste aandrijving op een elektrische fiets

De meest natuurlijke rijervaring

De motorpositie van een elektrische fiets bepaalt voor een groot gedeelte het rijgedrag van een e-bike. Er zijn drie verschillende motoren mogelijk; de voorwiel-, midden- of achterwielmotor. De sportiefste e-bikes en speed bikes zijn vaak uitgevoerd met een achtermotor in combinatie met een derailleurversnelling.

Achterwielmotor op de Performance RD11

De achtermotor: een krachtpatser

De motor is één van de belangrijkste onderdelen van de elektrische fiets en samen met de accu de drijvende kracht achter de goede ondersteuning. De achterwielaandrijving is de krachtigste van alle motoren en bereikt snelheden van 45km/h. De motoren op QWIC elektrische fietsen zijn uitvoerig getest en behoren tot de beste in de fietsmarkt. Het aanbod elektrische fietsen met achterwielmotoren is breed en divers! De meeste elektrische fietsen met achterwielmotor zijn terug te vinden in de Performance Serie.

QWIC e-bike proefrit aanvraag, zakenman rijdt op Performance RD10 Speed

Ideaal voor sportief en recreatief gebruik

Alle motortypes hebben eigen kenmerken en zowel voor- en nadelen. De belangrijkste punten op een rijtje:

+ Natuurlijk rijgevoel: ondersteuning afhankelijk van je eigen inspanning
+ Ideaal voor lange afstanden en recreatief gebruik door de sportieve derailleurversnelling
+ Snelheden mogelijk tot 45km/h
+ Stille en krachtige motor

– Meer onderhoud door derailleur
– Niet te combineren met naafversnelling

Krachtig en soepele ondersteuning

De elektrische fietsen van QWIC beschikken over de krachtigste en nieuwste achterwielaandrijving in zijn soort. De QWIC achtermotor beschikt minimaal over 45 Nm en gaat tot 50 Nm. Daarmee bieden wij de krachtigste achtermotor aan die er mogelijk is. Hierdoor fiets je gemakkelijk door heuvelachtig gebied en steile berghellingen.

Derailleur en motor op de Performance RD11

Een unieke rijervaring

De motor is direct verbonden met het achterwiel, dit zorgt voor geweldige sportieve fietsbelevingen omdat het voelt alsof je een duwtje in de rug krijgt. Voor een langere fietstocht en een heuvelachtig terrein is een fiets met achterwielmotor ideaal!

QWIC Urban RD9 Brushed aluminium outdoor beeld Rotterdam

Efficiënt en altijd de gewenste ondersteuning

De vernieuwde achtermotor is efficiënter en veel zuiniger dan enkele jaren geleden. Hierdoor is er een grotere actieradius mogelijk. Daarnaast zijn de motoren minder storingsgevoelig. Dit komt doordat de krachtsensor in de motor is ingebouwd. De krachtsensor is meestal gemonteerd bij de trapas en meet hoeveel kracht jij op de pedalen zet. Vervolgens berekent de krachtsensor hoeveel ondersteuning je nodig hebt.

QWIC Performance RD11 Speed

Performance RD11 Speed

Een van QWIC’s stijlvolste en snelste e-bikes is de Performance RD11 Speed. Deze fiets is uniek door de krachtige achtermotor in combinatie met derailleurversnelling. Dit model is ideaal voor je dagelijkse ritten naar je werk, de supermarkt of een recreatieve tocht in het weekend. Bij deze elektrische fiets is het ook mogelijk om te kiezen welke grootte (Wh) van accu het beste bij jouw reisduur past. Zo reis je zonder enig ongemak naar je eindbestemming.

Urban RD9 heren brushed aluminium zijaanzicht

Een ruime keuze aan elektrische fietsen

QWIC heeft een ruime keuze aan elektrische fietsen met achterwielaandrijving. Bekijk bijvoorbeeld eens het uitgebreide Performance segment. Snelheid, luxe en sportiviteit staan in deze serie voorop. Ben je meer opzoek naar een comfortabele elektrische fiets die je zowel recreatief als voor het woon-werk verkeer wilt gebruiken, dan is een e-bike uit de Premium of Urban serie echt iets voor jou. Vergelijk de verschillende elektrische fietsen met elkaar en kijk welke type het beste aansluit bij jouw wensen. Zo heb jij je eigen innovatieve en duurzame e-bike voor een mooie prijs. Kies daarbij een passende accu en bepaal zelf hoe ver je gaat!

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Garantie

    op alle e-bikes 5 jaar

  • Prijswinnend

    nationaal en internationaal erkend

QWIC 2020 brochure cover

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2020

Bekijk de QWIC brochure