Ontdek QWIC

Sinds 2006 fabrikant van innovatieve e-bikes

Innovatief, modern design, de beste componenten en altijd een QWIC dealer in de buurt

Wij ontwikkelen onze elektrische herenfietsen, elektrische damesfietsen en speed pedelecs van begin tot eind. Onze e-bikes smeden wij met passie, vakmanschap en hoogwaardige componenten. Dit noemen wij ‘een sterk staaltje Dutch Craftmanship’. Enkel de beste toeleveranciers complementeren onze QWIC e-bikes. Elk frame is handgemaakt en uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. Het lichtgewicht aluminium frame heeft inwendige versterkingen voor verhoogde stijfheid en wendbaarheid. Dit resulteert in de beste elektrische fietsen in de markt.

Perfect voor woon-werkverkeer

Met elke QWIC e-bike kom je zonder te zweten aan op je werk. Met de ondersteuning aan heb je nooit meer wind tegen, is geen heuvel of brug te hoog en zoef je ontspannen van A naar B. Wil je na een lange werkdag even stoom afblazen op je e-bike, zet dan de ondersteuning lager of vlieg juist in de hoogste ondersteuning naar huis!

Awards

Elk jaar worden in Nederland, België en Duitsland diverse elektrische fietstesten uitgevoerd op kwaliteit, prijs en rijeigenschappen. De e-bikes van QWIC zijn meermaals gekozen tot de beste elektrische fietsen van het jaar.

ANWB

Beste middenmotor - Premium MN7
2018

ElektroRad (DE)

Test Result 'Sehr Gut' - Premium MN7 & MA8
2019

ElektroRad (DE)

E-bike 'Kooptip' - Performance MD11
2019

ExtraEnergy (DE)

Test Winnaar- Premium MN8
2019

AD

Beste Speed Pedelec - Performance RD10 Speed
2018

Focus Magazine

Beste City Bike - Performance MN380
2018

De Telegraaf

Beste Voorwielmotor - Premium N7.1
2018

De Telegraaf

Beste Koop - Trend FN7.1
2017

Red Dot Design Awards

Best Design - Premium A2.1
2014
Dutch craftmanship, Outdoor sfeerbeeld QWIC Performance MN380 zijaanzicht

Hoogwaardige componenten

Welke e-bike je ook kiest, alle QWIC elektrische fietsen zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame componenten. Dankzij het oog voor detail en innovatieve oplossingen zijn onze elektrische fietsen onderhoudsvriendelijk. Dit maakt onze elektrische fietsen ideaal voor woon-werkverkeer.

Performance e-bike ontwerp RD10 en technische gebruikershandleiding

Vakmanschap

Een gepassioneerd team werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van onderscheidende elektrische herenfietsen, damesfietsen en speed pedelecs. We zien het als een modern ambacht waarmee we elkaar en onze klanten kunnen inspireren. Het merendeel van onze medewerkers gebruikt de QWIC e-bike voor woon-werkverkeer. Zo worden alle dagelijkse uitdagingen zelf ondervonden en meegenomen in de ontwikkeling van het uiteindelijke product.

  • Ruim 550 QWIC dealers

    de beste service altijd dichtbij

  • Awards

    al jaren onderscheidend en innovatief

  • Garantie

    standaard 2 jaar op alle e-bikes

Brochure Cover QWIC 2019

De digitale of papieren versie!

QWIC brochure 2019

Bekijk de QWIC brochure