Service

Altijd dichtbij en van het hoogste niveau

Met ruim 550 winkels altijd een QWIC verkoop- en servicepunt in de buurt

Een QWIC e-bike koop je bij één van de ruim 550 gespecialiseerde verkooppunten. De dealer adviseert bij de aanschaf van een e-bike maar zorgt ook voor het afstellen, onderhoud en verdere service. Goed onderhoud van de e-bike is namelijk zeer belangrijk. Met regelmatig onderhoud gaat een elektrische fiets langer mee. Lees onze ‘Veelgestelde Vragen | FAQ om de langste langste levensduur van je QWIC e-bike te garanderen.

QWIC werkplaats waar een monteur aan het werk is

Onderhoud

Het goed onderhouden van je elektrische fiets is zeer belangrijk. De QWIC fietsen zijn gemakkelijk zelf te onderhouden maar af en toe hebben ze ook een beetje vakkundige aandacht nodig zodat ze extra lang meegaan. Zorg er daarom voor dat er elk jaar een grote service- en onderhoudsbeurt uitgevoerd wordt bij een erkend QWIC verkooppunt.

Lees meer tips en trucs

Hoofdkantoor van QWIC in Amsterdam op de Pedro de Medinalaan

Verkoop- en servicepunten

Met haar ruim 550 verkoop- en servicepunten in Nederland is er altijd een QWIC dealer bij u in de buurt. De dealer kan gemakkelijk onderhoud aanbieden, zodat de elektrische fiets altijd in opperste staat is. Het is belangrijk om periodiek onderhoud uit te laten voeren.

Bekijk het verkoop- en servicepunt bij jouw in de buurt

"Goed onderhoud van de e-bike is zeer belangrijk. Met regelmatig onderhoud gaat uw elektrische fiets langer mee."

Ron de Kruijf, QWIC dealer sinds 2008

Onderhoud aan de e-bike

Garantie

QWIC elektrische fietsen voldoen allen aan strenge kwaliteitseisen. Tevens worden de e-bikes uitgebreid getest zowel tijdens de productie als voor de uitlevering. QWIC elektrische fietsen zijn dankzij de hoogwaardige kwaliteit en rijeigenschappen meermalen tot testwinnaar gekroond.

Mocht het onverhoopt toch nodig zijn aanspraak te maken op de garantie, dan is het QWIC verkooppunt de directe aanspreekpunt.  Bij aanschaf van een elektrische fiets bij een erkend QWIC verkooppunt wordt de koopovereenkomst met de betreffende dealer gesloten. Zij zijn dan ook het eerste aanspreekpunt met betrekking tot garantie. Lees verder over Garantie.

Download de garantievoorwaarden

 

QWIC Handleiding

Handleidingen

Bij elke QWIC e-bike wordt een gebruikershandleiding meegeleverd. In de handleiding vind je onder andere informatie over accugebruik, ondersteuning en tips en tricks voor een grotere actieradius. Tevens vind je er uitleg over de werking van de fiets, het display en het opladen van de accu. Daarnaast staan de wettelijke bepalingen ook in de handleiding. Bewaar de handleiding goed. Onderstaand is het mogelijk om de handleidingen te downloaden.

Bekijk de handleidingen