NO INDEX??
Nieuws

De QWIC Duo Deal – Samen De Zomer In!

Beste dealer,

De zomer is eindelijk hier en dat betekent dat onze geweldige QWIC Duo Deal nu van start gaat! Naast de succesvolle Oranje Gekte actie, waarvoor we al honderden inschrijvingen hebben ontvangen dankzij jullie inzet, introduceren we met enthousiasme onze nieuwe promotie. De interesse is groot en samen gaan we voor een groot succes!

Wat houdt de QWIC Duo Deal in?

Bij aankoop van een damesfiets krijgt de klant 50% korting op een herenfiets. Deze aanbieding geldt zowel voor consumenten als voor jullie als dealers. Het is een geweldige kans om klanten een complete mobiliteitsoplossing te bieden voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Belangrijke details van de actie:

  • Actieperiode: 28 juni t/m 21 september (zolang de voorraad strekt)
  • Geldig voor: Herenfietsen van de Premium en Premium i series
  • Voorbeeld: 1 dames Premium i MN7.2 (verkoopprijs € 2299,-) + 1 heren Premium i MN7.2 (normale verkoopprijs € 2299,-) nu voor € 1150,00. Samen dus voor slechts € 3449,00.
  • POS materiaal: Op 28 juni ontvangen jullie A1 en A4 posters, evenals stuurhangers om de actie te promoten. Al het printmateriaal en de social media content zullen beschikbaar zijn voor download op de dealerportal.
  • Landelijke social media campagne: We voeren een landelijke betaalde actie op social media om de QWIC Duo Deal breed onder de aandacht te brengen en zo de verkoop te stimuleren.

Samenvatting:

  • Op de herenfiets geldt een korting van 50% bij verkoop aan consumenten in combinatie met een damesmodel. Hierbij maakt het niet uit welk damesmodel wordt gekozen; de herenfiets kan naar wens worden gekozen.
  • Jullie krijgen 50% korting op de fiets en de bijbehorende accu. Dankzij de accu-upgrade promotie, die ook tijdens de Duo Deal campagne loopt (t/m 1 Augustus), ontvangen jullie de grotere accu voor de prijs van de kleinere accu, inclusief de 50% korting van de Duo Deal.
  • Order ziet als volgt uit: fiets + accu + korting
  • Losse accu’s Premium en Premium i serie: Accu upgrade wordt toegepast
  • De QWIC Atlas valt buiten deze actie.

LET OP:

Vanwege technische redenen op de dealerportal zien jullie momenteel de 50% korting niet correct toegepast. Dit wordt echter wel verwerkt, en jullie ontvangen de correcte factuur.

Wij hopen dat deze actie en de bijbehorende updates bijdragen aan een succesvolle samenwerking. We staan klaar om jullie te ondersteunen bij vragen of aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,

Het QWICTeam

 


Veelgestelde vragen

Q: Kan de korting op een herenfiets ook worden toegepast als er al een damesfiets op de winkelvloer of in voorraad is?

A: Ja, de korting kan ook worden toegepast op een herenfiets als er al een damesfiets op de winkelvloer of in voorraad is. Herenfietsen zijn ook los te bestellen op de dealerportal. Deze worden geleverd en gefactureerd voor de helft van de prijs, waarna jullie marge er nog vanaf gaat.

Q: Hoe werkt de accukorting in combinatie met de Duo Deal?

A: Jullie krijgen 50% korting op de fiets en de bijbehorende accu. Dankzij de accu-upgrade promotie, die ook tijdens de Duo Deal campagne loopt en gepland is tot 1 augustus, ontvangen jullie de grotere accu voor de prijs van de kleinere accu, inclusief de 50% korting van de Duo Deal.

Q: Wat gebeurt er als de voorraad opraakt?

A: De actie geldt zolang de voorraad strekt, dus we raden aan om snel te bestellen om teleurstellingen te voorkomen.

Q: Is er promotiemateriaal beschikbaar om de actie te ondersteunen?

A: Ja, op 28 juni ontvangen jullie A1 en A4 posters, evenals stuurhangers om de actie te promoten. Al het printmateriaal en de social media content zullen beschikbaar zijn voor download op de dealerportal.

Q: Is het mogelijk om verschillende modellen te mixen en matchen?

A: Ja, bij de aanschaf van een damesfiets, zoals de Mira, Premium of Premium i modellen, kunnen jullie of de klant zelf kiezen welk model, maat of kleur herenfiets uit de Premium of Premium i serie erbij komt.