NO INDEX??
Nieuws

Bij ons is de Oranje Gekte toegeslagen!

Beste dealers,

Het EK is begonnen en de spanning loopt hoog op! Bij QWIC vieren we de Oranje Gekte met een fantastische actie die je niet wilt missen. Met onze “QWIC Oranje Gekte” actie willen we niet alleen oranjefans in het zonnetje zetten, maar ook extra traffic naar jullie winkels genereren.

Deze actie is speciaal bedoeld voor Nederlandse oranjefans en QWIC e-bike liefhebbers. We geven namelijk een unieke limited edition Atlas Vario in Dutch Orange ter waarde van €4.899 (incl. 756 Wh accu) weg. Er is slechts één exemplaar van deze special edition, wat het een bijzonder gewilde prijs maakt!

Hoe werkt deze actie?

  • Advertenties en traffic: We zetten een landelijke betaalde social media-campagne op die consumenten naar jullie winkels leidt om een lot op te halen.
  • Poster plaatsen: Plaats de meegeleverde poster duidelijk zichtbaar in de winkel.
  • Loten klaarleggen: Zorg ervoor dat de loten bij de kassa of een andere prominente plek klaarliggen.
  • Deelname: Klanten komen naar jullie winkel, nemen een lot en scannen de QR-code om zich in te schrijven en kans te maken op de fiets.
  • Extra loten: Mocht je door de loten heen raken, stuur dan een e-mail naar marketing@qwic.nl om meer te ontvangen.

Voorbereidingen en materiaal

Vandaag kunnen jullie de posters en vouchers per post op jullie deurmat verwachten. Het campagnemateriaal, inclusief social media materiaal, is ook te downloaden via het dealer portal. We kijken ernaar uit om jullie posts voorbij te zien komen!

We hopen dat deze actie bijdraagt aan een succesvolle periode voor jullie winkel.

Veel succes en bedankt voor jullie deelname aan de QWIC Oranje Gekte!

Met vriendelijke groet,

Het QWIC Team