Performance RD11

✔Accu in frame ✔achterwielmotor ✔Derailleurversnelling ✔25 km/h
De Performance RD11 is een luxe, krachtige en snelle 25 km/u e-bike. De combinatie van de achterwielmotor met de sportieve derailleurversnelling zorgt voor ongekende prestaties. Nu met 5 jaar garantie!
Achterwielmotor op de Performance RD11

Achterwielmotor

De Performance RD11  is uitgevoerd met een achterwielmotor, een ware krachtpatser. Met een koppel van 45 Nm is deze motor een van de krachtigste naafmotoren op de markt. 

Achterwielmotor Lees hier meer

Derailleur en motor op de Performance RD11

Derailleurversnelling 11-speed

De Performance RD11 heeft een derailleurversnelling met 11 verschillende versnellingsstanden en een schakelbereik van 382%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 3.82 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling. 

Derailleurversnelling | Lees hier meer

Accu van de Performance Serie

Accu & actieradius

De accu van de Performance RD11 is mooi verwerkt in het frame van de e-bike, wat oogt als een opmerkelijk en sportief design. De accu beschikt over een USB aansluiting waardoor deze makkelijk uitleesbaar is. 

Hoeveel km kun je met een volle accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

525 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 75 km
735 Wh accu (meerprijs €400,-) → gemiddeld 90 km

Let op: Deze gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Meer informatie.

vrouw met sportieve elektrische fiets

Kettingaandrijving

De Performance RD11 heeft een kettingaandrijving met half open kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en licht gewicht.

Kettingaandrijving Lees hier meer
Half open kettingkast Lees hier meer

Schrijfremmen van QWIC

Hydraulische schijfremmen

De Performance RD11 is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en veiligste remkracht.

Hydraulische schijfremmen Lees hier meer

Voorvork van de Performance Serie e-bikes

Voorvork

De Performance RD11 is uitgerust met een luxe luchtgeveerde magnesium voorvork met lock-out functie. Deze luxe voorvork zorgt voor extreem hoog rijcomfort ook bij hogere snelheden.

Foto van het frame van de Performance MD11

Zadelpen

Voor ultiem rijgemak zijn alle e-bikes binnen de Performance Serie uitgerust met een verende zadelpen. Met hoge snelheden zorgt dit voor extra rijcomfort. De zadelpen komt echt tot zijn recht bij het nemen van hobbels of het rijden op een onregelmatige ondergrond.

Zadel

Het Ergon ST 10 Gel zadel behoort tot de topproducten binnen deze categorie. De ergonomische kern in combinatie met de gelvulling, voorkomt gevoelloosheid bij een langdurig fietsrit.

Verlichting Performance RD11

Verlichting

De Performance RD11 is uitgerust met de Busch & Müller 70 Lux koplamp. Dankzij deze zeer felle en sterke verlichting ben je altijd goed zichtbaar en heb je meer overzicht in het donker. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om ook donkere paden met een hoge snelheid te trotseren, wat het fietsen op de RD11 een stuk veiliger en comfortabeler maakt.

Smart console

Smart Console

De Performance RD11 is uitgerust met een smart console. Een klein en compact display dat via een Bluetooth verbinding gekoppeld kan worden aan de smartphone. Via de QWIC app wordt de fiets bediend en alle beschikbare informatie getoond.

Bagagedrager van de Performance Serie

MIK bagagedrager

De Performance RD11 is standaard uitgevoerd met een MIK bagagedrager. MIK is een revolutionair systeem om allerlei accessoires op de bagagedrager te bevestigen. Het systeem is zo ontwikkeld dat accessoires van verschillende merken gemakkelijk te verwisselen en te beveiligen zijn.

Reviews

  1. Kevin

    In de vakantie gekocht. Veel plezier van gehad en nu steeds vaker er mee naar het werk gegaan. Top fiets!
  2. Harm

    Geweldige fiets. Had in het begin wat last van “rammeltjes” maar bleek een kleinigheid dat direct door mijn fietsenmaker werd opgelost. Nu 5 weken in bezit en de auto wordt uitsluitend nog gebruikt voor afstanden boven de 20 km enkele reis.
  3. Frans van der Heijden

    Ik heb sinds enkele maanden een RD11. Deze fiets bevalt mij erg goed. Hij stuurt goed en ondersteunt geweldig . In het begin is het even wennen aan de ondersteuningsmogelijkheden. Instellingen op de app en fiets. Enkele kleine dingetjes, die zijn meteen opgelost door de dealer.