Fiets & Tuincentrum Meirhaeghe – Van Woensel

QWIC dealer van Werchter en omstreken

De QWIC verkoop- en service specialist bij jou in de buurt!

QWIC Specialist
Leasing Specialist
Service Specialist

 

Bezoek website van dealer

Op 21 oktober organiseert Fiets en Tuincentrum Meirhaeghe – Van Woensel een speciale demodag. Tijdens deze dag wordt u verwelkomt met een glas cava of een fruitsapje en kunt u vrijblijvend de gehele QWIC collectie testen!

Op zoek naar een QWIC verkooppunt waar je al onze elektrische fietsen kunt testen? Fiets & Tuincentrum Meirhaeghe – Van Woensel is de QWIC dealer van Werchter en omstreken en is een erkend dealer sinds 2013. Tijdens het bezoek aan de winkel word je voorzien van een eerlijk en professioneel advies, daarnaast kan je hier ook terecht met alle vragen over het leasen van een elektrische fiets en je kunt hier vrijblijvend de gehele QWIC collectie testen!

Onderhoud nodig? Fiets & tuincentrum Meirhaeghe – Van Woensel levert een snelle service van hoge kwaliteit bij het onderhoud van jouw elektrische fiets. Meer weten?

Weten welke QWIC fietsen je kunt testen? Bij Fiets & Tuincentrum Meirhaeghe – Van Woensel staan deze QWIC e-bikes voor je klaar om te testen!

Varentstraat 21, 3118 Werchter

Wij staan 6 dagen per week voor je klaar!

Bij Fiets & Tuincentrum staan de QWIC experts voor je klaar om jou te helpen bij het zoeken van de elektrische fiets die het best bij jou past! Zie onderstaand de openingstijden:

Maandag 13.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag 09.00 t/m 12.00 uur – 13.00 t/m 17.00
Zondag en feestdagen gesloten

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023