Persberichten

Zilveren beloning voor QWIC tijdens FD Gazellen 2019

QWIC krijgt zilver tijdens FD Gazellen Awards

Tweede snelst groeiende grote organisatie van Regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland) gaat naar QWIC – Dutch Design E-bikes

FD Gazellen Awards erkent de indrukwekkende omzetgroei, winstgevendheid en werknemersgroei van elektrische fietsenfabrikant QWIC

De FD Gazellen Awards zijn dé prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. QWIC is de trotse winnaar van de Zilveren FD Gazelle 2019 in de categorie ‘groot’ en is daarmee het tweede snelst groeiende bedrijf van Regio West.

Omzetgroei, winstgevendheid en werknemersgroei
Op 14 november 2019 vond voor de zestiende keer op rij de uitreiking plaats van de FD Gazellen Awards, ditmaal in het Philharmonie theater in Haarlem. De FD Gazellen zijn verdeeld over vier regio’s (Noord, Oost, Zuid en West) en drie bedrijfscategorieën (klein, middelgroot en groot). De drie allersnelste groeiers ontvangen een Bronzen, Zilveren of Gouden Gazelle.

Van de 50 geselecteerde grote groeibedrijven in het westen van Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland), bezet QWIC de tweede plek als snelst groeiende organisatie op het gebied van omzetgroei, winstgevendheid en werknemersgroei. Naast QWIC staan ook recruitmentbureau YER (goud) en IT-staffing specialist Vibe Group (brons) dit jaar op het podium.

Gezonde groei
Het team van QWIC is het afgelopen jaar flink gegroeid. Sinds januari 2019 zijn er 39 nieuwe medewerkers gestart bij de elektrische fietsenfabrikant. Het QWIC team bestaat inmiddels uit 112 medewerkers. Deze werknemersgroei zet ook in 2020 door, zo laat de vacaturepagina op de QWIC website zien.

Landelijke FD Gazellen Awards
Met de Zilveren Gazelle in de categorie ‘groot’ is QWIC ook kanshebber voor de landelijke FD Gazellen Finale op donderdag 21 november 2019. Tijdens de finale worden de 100 snelstgroeiende FD Gazellen van 2019 nog één keer in de spotlight gezet. Tijdens deze bijeenkomst wordt de volledige FD Gazellen Top 100 bekendgemaakt én wordt de Oryx uitgereikt. De Oryx is de juryprijs voor het bedrijf met de meest indrukwekkende groeiprestatie.