Persberichten

Salesteam QWIC Duitsland verder uitgebreid

Het Nederlandse e-bike merk QWIC kondigt de komst van een nieuwe Sales Representative aan. Per 1 juni start Christian Haak in het Salesteam van QWIC Duitsland.

Christian Haak is verantwoordelijk voor de QWIC verkoop in Centraal- / Zuidwest-Duitsland. Zijn focus ligt bij het bieden van service aan bestaande klanten en acquisitie van nieuwe klanten in deze regio.

Met het aantreden van Christian haalt QWIC ruim 20 jaar ervaring in de B2B buitendienst in huis. Christian kijkt uit naar zijn nieuwe functie: “De mobiliteitswisseling is in volle gang en QWIC biedt innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten waarmee ik me kan identificeren. Ik kijk er naar uit om samen met mijn QWIC collega’s de merkbekendheid en de beschikbaarheid op de Duitse markt uit te breiden.”

QWIC is continu op zoek naar enthousiastelingen die bij willen dragen aan de groei van QWIC. Wil jij onderdeel zijn van het succes van QWIC? Bekijk dan hier alle vacatures

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.