Persberichten

QWIC breidt salesteam verder uit

Het Nederlandse e-bike merk QWIC start 2022 goed met de komst van vier nieuwe Sales Representatives. Sven Meinen en Joep Reijs versterken het team in Nederland en Jürgen Katzer en Sebastian Kolf zijn de nieuwe aanwinsten in Duitsland. Zij stellen zich graag aan u voor.

Sven Meinen is per 3 januari Sales Representative voor het midden en oosten van Nederland. De fietsbranche is hem niet onbekend, hij was hiervoor werkzaam bij Trek en Mio Fietsnavigatie. Sven richt zich in eerste instantie op het onderhouden van, en verder helpen van, bestaande dealers. Daarnaast kijkt hij ook naar nieuwe dealers in gebieden waar nog groei mogelijk is. Sven: “De afgelopen 2 jaar zijn voor de fietsbranche een grote uitdaging geweest. Ik kijk er naar uit om dealers te helpen en ondersteunen om zo goed mogelijk om te gaan met de uitdagingen die momenteel in de branche zijn.” 

Sven Meinen

Joep Reijs is 3 januari gestart als Sales Representative in het oosten en zuiden van Nederland. Met ruim 25 jaar ervaring in Sales, waarvan de afgelopen 13 jaar bij Berner Produkten, neemt Joep een schat aan ervaring mee. In zijn vrije tijd is Joep regelmatig te vinden bij Fietsplezier Michel van de Wetering waar hij allerlei hand en spandiensten verricht. Dit is ook de plek waar hij kennis heeft gemaakt met de e-bikes van QWIC en waar zijn enthousiasme voor QWIC is ontstaan.

Joep-Reijs

Jürgen Katzer gaat per 17 januari van start als Sales Respresentative in het Zuidwesten van Duitsland (regio Baden-Württemberg). Jurgen neemt 30 jaar aan ervaring in Sales mee, waarvan hij sinds 2011 werkzaam is in de fietsindustrie. Jürgen zal zich voornamelijk focussen op het ondersteunen van het bestaande dealernetwerk als ook de strategische expansie van het netwerk in Zuidwest Duitsland. Jürgen: “Bijzonder belangrijk in de omgang met dealers is samenwerking, want alleen in een gelijkwaardige samenwerking staan we sterk en zijn we succesvol.”

Jürgen Katzer

Sebastian Kolf start 17 januari als Sales Representative in het Midden van Duitsland. Na zijn studie Bedrijfskunde in München heeft hij gewerkt als vertegenwoordiger in de IT-branche en later als key account- en projectmanager in engineering. Bij QWIC zal Sebastian zijn ervaring uit de andere branches op een rendabele manier inbrengen. Zijn focus ligt op het versterken van bestaande klantrelaties en het uitbreiden van nieuwe dealers in zijn regio. Sebastian: “Ik ben erg blij om deel uit te maken van dit innovatieve, jonge en moderne bedrijf. In een branche met duurzame groeimogelijkheden wil ik graag het merk QWIC en de topproducten met trots vertegenwoordigen en daarmee in de toekomst veel mensen inspireren.”

Sebastian Kolf

QWIC is continu op zoek naar enthousiastelingen die bij willen dragen aan de groei van QWIC. Wil jij onderdeel zijn van het succes van QWIC? Bekijk dan hier alle vacatures.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de German Design Award 2022.

www.qwic.nl