Persberichten

QWIC breidt salesteam België uit

Het Nederlandse e-bike merk QWIC kondigt de komst van twee nieuwe Sales Representatives aan. Robbie Steylaerts en Silvio d’Amico zijn beiden gestart als Sales Representative Belgium. Hans van der Kerken heeft per 1 maart het team van QWIC verlaten. Daarmee is het Salesteam in België geheel vernieuwd.   

Robbie Steylaerts is verantwoordelijk voor de QWIC verkoop in de Vlaamse oostkant van België. De afgelopen jaren heeft hij gewerkt als Sales vertegenwoordiger in de retail bij Rombouts Koffie. Daarnaast heeft hij de 3-jarige avondopleiding tot Fietsvakhandelaar afgerond.

Silvio d’Amico neemt het westelijke deel van Vlaanderen voor zijn rekening. Gedurende vier jaar was hij regioverantwoordelijke Horeca voor Brouwerij Palm. In zijn nieuwe functie bij QWIC ligt de focus op het onderhouden van de relaties met huidige QWIC-dealers en het werven van nieuwe klanten.

Hans van der Kerken
Per 1 maart 2021 heeft Hans van der Kerken QWIC verlaten en is voltijds aan de slag gegaan bij Velodi, een fietsenwinkel uit Kontich. Per half maart openen zij een tweede filiaal in Lier, waar Hans de dagelijkse leiding op zich zal nemen. De filosofie van Velodi loopt parallel aan die van QWIC: trachten zo veel mogelijk mensen op de fiets krijgen en zorgen voor een gezonde mobiliteit.

QWIC is continu op zoek naar enthousiastelingen die bij willen dragen aan de groei van QWIC. Wil jij onderdeel zijn van het succes van QWIC? Bekijk dan hier alle vacatures

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2020 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.