Persberichten

Partnership Van der Valk en QWIC krijgt nieuwe dimensie

De oer-Hollandse horecaonderneming Van der Valk en het Nederlandse e-bike merk QWIC verlengen hun samenwerking en geven deze een nieuwe dimensie. De samenwerking bestaat uit de levering van e-bikes aan Van der Valk hotels, jaarlijkse deelname aan de Van der Valk 72-uurs actie en het aanbieden van e-bike arrangementen.

500 nieuwe e-bikes
Van der Valk is al ruim tien jaar partner van QWIC. Bij 38 Van der Valk hotels was het al geruime tijd mogelijk om een QWIC e-bike te huren of een e-bike arrangement af te nemen. Op deze locaties levert QWIC dit jaar ruim 500 nieuwe e-bikes die Van der Valk gasten tijdens hun verblijf kunnen gebruiken. Zo kunnen hotel- en restaurantgasten kennis maken met de elektrische fiets én met de omgeving rondom het hotel. Maar ook zonder overnachting bij het hotel is het mogelijk een QWIC e-bike te huren.

Premium Q op 4 locaties
Naast de huidige mogelijkheden om een QWIC e-bike te huren op 38 Van der Valk locaties, is vanaf 1 juni ook de prijswinnende Premium Q, de meest luxe en exclusieve QWIC e-bike, te huur en te testen (proefrit) bij Van der Valk. De Premium Q van QWIC is te vinden bij de Van der Valk hotels in Spier, Harderwijk, Apeldoorn en Vianen.

Proefritten bij Van der Valk
De samenwerking maakt het voor consumenten nu ook mogelijk om bij een Van der Valk locatie een proefrit te maken op de e-bikes uit de Urban en Premium series. Zo kunnen zij op meerdere locaties verspreid over het land, op een laagdrempelige manier testen of een QWIC e-bike hen bevalt. De Urban serie is met name geschikt in een stadse omgeving en de Premium serie is zeer geschikt voor toertochten in heuvelachtig gebied door de krachtige motor en grote actieradius.

Samenwerking
Naast de Nederlandse roots delen Van der Valk en QWIC op veel gebieden dezelfde waarden en normen, te denken aan duurzaamheid, kwaliteit en premium service. Beiden zetten zich in voor een groenere wereld en dit heeft geleid tot een succesvolle en langdurige samenwerking.

www.valkfietsen.nl/fietsverhuur/qwic

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.