Performance

De prijswinnende Trend Series biedt een all-round segment elektrische fietsen waarbinnen gekozen kan worden tussen de diverse aandrijvingen.

QWIC Trend FN7.2 Lite Outdoor sfeerbeeld
Bekijk de Performance modellen

De Trend series staat bekend om “Value for money”, hiervoor heb je een prachtige elektrische fiets met krachtige middenmotor of met een stille voormotor voor een zeer gunstige prijs. De elektrische fietsen in de Trend Serie zijn uitgerust met een gesloten kettingkast zodat de e-bikes weinig onderhoud vergen. Daarnaast zijn de e-bikes uit de Trend serie beschikbaar in diverse kleuren en er is keuze tussen twee verschillende accu’s.

Hoogwaardige componenten

De e-bikes voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van krachtige remmen, een oliegedempte voorvork met lock-out functie en hydraulische velgremmen. Deze elektrische fietsen beschikken over verbeterde accutechnologie en elektronica gebaseerd op de duurdere Premium series. Value for money.

Award winning

Het testpanel van Plus Magazine heeft de QWIC Trend MN7.2 HS11 unaniem gekozen als beste elektrische fiets. Het onafhankelijke platform elektrischefietsen.com beoordeelde de Trend MN7 HS11 tevens als beste elektrische fiets tussen de €2.000,- en €2.500,-.

Outdoor sfeerbeeld Trend MN7.2 HS11

De krachtige Trend middenmotor

De krachtige middenmotor van de Trend MN7.2 RV wordt bediend middels het bedieningspaneel bevestigd naast het linker handvat. De gegevens kunnen gemakkelijk worden afgelezen van het overzichtelijke display in het midden van het stuur. De e-bike kent de ideale combinatie van kracht, comfort en geleidelijke ondersteuning. Dit resulteert in het ‘altijd-wind-mee’ gevoel. De gegevens kunnen gemakkelijk worden afgelezen van het overzichtelijke display in het midden van het stuur. De e-bike kent de ideale combinatie van kracht, comfort en geleidelijke ondersteuning. Dit resulteert in het ‘altijd-windmee’ gevoel.
De gegevens kunnen gemakkelijk worden afgelezen van het overzichtelijke display in het midden van het stuur. De e-bike kent de ideale combinatie van kracht, comfort en geleidelijke ondersteuning. Dit resulteert in het ‘altijd-windmee’ gevoel.

"Wat is er nou fijner dan een gebalanceerde allrounder met weinig onderhoud?"

Plus Magazine

AD Fietstest 2019

MA11 Speed

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Riemaandrijving ✔45 km/h

MD11 Speed

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Derailleurversnelling ✔45 km/h

RD11 Speed

✔Accu in frame ✔achterwielmotor ✔Derailleurversnelling ✔45 km/h

RD11

✔Accu in frame ✔achterwielmotor ✔Derailleurversnelling ✔25 km/h
  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023