Persberichten

QWIC wint AD Fietstest 2018

Amsterdam, 19 april –  De QWIC Performance RD10 Speed is tijdens de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad, in samenwerking met fietstest.nl, gekozen tot Beste Koop’ in de categorie ‘Speed Pedelec’ (e-bikes met een snelheid tot en met 45 km/h). Hiermee troeft QWIC waardige concurrenten af zoals; Stromer, Riese & Müller, Batavus en Klever.

De fietstest is onafhankelijk uitgevoerd door het AD onder leiding van Powered by Data, waarbij een testpanel van 35 consumenten fietsen in diverse categorieën heeft getest. Op 21 april is de volledige uitslag te lezen in het Algemeen Dagblad en op fietstest.nl.

De Performance RD10 kenmerkt zich door zijn sportieve karakter en het aansprekende design. De krachtige achterwielmotor in combinatie met derailleurversnellingen zorgt voor een sportieve rijervaring. De RD10 Speed is uitgevoerd met een luchtgeveerde voorvork en hydraulische schijfremmen en remonderbrekingssensor. Dit zorgt ook bij hogere snelheden voor hoog rijcomfort.

“De Performance RD10 Speed hebben wij begin 2018 geïntroduceerd, daarom zijn wij ontzettend trots op dit resultaat. Het onderstreept de aandacht en kwaliteit waarmee wij onze elektrische fietsen produceren, daarnaast geeft dit resultaat aan dat wij als Nederlands merk voorop lopen in de internationale speed pedelec branche”, Taco Anema – CEO en oprichter QWIC