Persberichten

QWIC valt opnieuw in de prijzen

QWIC Speed pedelec

Ook dit jaar valt QWIC volop in de prijzen; binnen ieder segment zijn meerdere elektrische fietsen van de Nederlandse fabrikant bekroond tot testwinnaar of hebben een zeer positief testresultaat ontvangen. Het succes van QWIC heerst niet alleen in Nederland en België, ook in Duitsland wordt het merk met open armen ontvangen en zijn maar liefst zeven elektrische fietsen in de prijzen gevallen.

Van speed pedelec tot elektrische stadsfiets, binnen ieder segment beschikt QWIC over een prijswinnend model. Hiermee biedt de Nederlandse e-bike fabrikant een brede selectie elektrische fietsen van hoogwaardig niveau.

Performance Serie pakt meerdere prijzen in Duitsland

De nieuwe Performance MD11 is in Duitsland voor zowel Magazine ElektroRad als Magazine RadTouren de grote winnaar. Deze sportieve elektrische fiets is niet alleen uitgeroepen tot testwinnaar, ook heeft de Performance MD11 het keurmerk “Kooptip” meegekregen.

“De QWIC MD11 is een sportieve toerfiets volledig in harmonie: Zo sluiten het frame, de componenten, de aandrijving en de bediening naadloos op elkaar aan. Wat wil je nog meer?!” – Jury ElektroRad

Ook de Performance MA11 Speed valt in goede aarde in zowel Nederland als Duitsland. Tijdens de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad is deze Speed Pedelec beoordeeld met een “Zeer Goed”. Het Duitse magazine ElektroRad beoordeeld de MA11 Speed met een “Goed”.

Premium Serie hoog gewaardeerd door het AD en ANWB

De QWIC Premium MN7 krijgt voor het tweede jaar op rij een hoge waardering. Het Algemeen Dagblad heeft deze elektrische fiets tijdens de jaarlijkse fietstest met een “Zeer Goed” beoordeeld en is daarmee op de tweede plaats geëindigd binnen de categorie “Stadsfiets, prijsklasse €1.500,- t/m €2.499,-“. De goede beoordeling is onder andere te danken aan de nette afwerking, krachtige ondersteuning en geruisloze motor, maar liefst 90% van de testers beveelt deze fiets aan – Juryrapport fietstest Algemeen Dagblad.

De Premium MN8, de luxere variant van de MN7, is ook voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen. Gelijk aan vorig jaar is deze elektrische fiets in de categorie “Classic” tot testwinnaar uitgeroepen door Extra Energy, Duitse partij die sinds 1992 onafhankelijk (elektrische) fietsen test.

Om het rijtje compleet te maken heeft QWIC de Premium MN8 Belt met riemaandrijving dit jaar aan de collectie toegevoegd; een succesvolle nieuwkomer. Zo wordt deze hoge kwaliteit e-bike door zowel het Algemeen Dagblad als de ANWB bekroond met een prachtige beoordeling (AD: Zeer Goed, ANWB: 4 van de 5 sterren).

Internationaal succes voor de Compact Serie

Dit jaar heeft QWIC een nieuwe elektrische vouwfiets op de markt gebracht: De Compact MN7. Een compacte vouwfiets met sterke middenmotor en zeer hoog comfort, aldus ElektroBike. De Compact MN7 heeft daarmee van het Duitse ElektroBike het keurmerk “Kooptip” in ontvangst mogen nemen.

Ook in de jaarlijkse fietstest van het Algemeen Dagblad wordt deze elektrische vouwfiets met een “Zeer Goed” beoordeeld en is het Duitse magazine Focus zeer te spreken over MN7 en beoordeeld de fiets met een “Goed”.