Persberichten

QWIC scoort in ElektroRad e-bike test

Het nieuwste e-bike model van QWIC, de Atlas Vario, heeft een zeer goede beoordeling in de ElektroRad e-bike test ontvangen. Aan deze Duitse e-bike test deden 54 e-bikes mee in diverse categorieën. De QWIC Atlas kreeg het label ‘aanbeveling’ in de Trekking categorie.

Naast het label ‘aanbeveling’ kreeg de Atlas een riante beoordeling van 93 uit 100 punten. Als enige e-bike in de test scoorde de Atlas hoger dan 92 punten. Hiermee laat QWIC concurrenten als Kalkhoff en Specialized achter zich.

Conclusie ElektroRad e-bike test 2022: “De Qwic Atlas Vario is mooi, praktisch, robuust en geschikt voor alle fietsgelegenheden.”

Atlas
De Atlas valt in het geheel nieuwe e-bike segment van QWIC: de Adventure serie. Deze serie staat voor off-road e-bikes met de kwaliteit en het herkenbare QWIC design zoals we van QWIC gewend zijn, maar dan geschikt voor alle terreinen, ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek ook onbeperkt toegang willen tot off-road paden.

De QWIC Atlas is ontwikkeld voor dagelijks woon-werkverkeer en recreatief gebruik in avontuurlijke stijl. Bij de Atlas bestaat de keuze uit de Vario met traploze naafversnelling en onderhoudsvrije riemaandrijving of uit de Derailleur versie met derailleurversnelling en kettingaandrijving.

De Atlas Vario wordt in het voorjaar 2022 geleverd aan dealers.

Lees hier de gehele uitslag van de ElektroRad e-bike test 2022.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de German Design Award 2022.

www.qwic.nl