Persberichten

Hoge score voor QWIC Premium MN7 in ANWB-fietstest

QWIC Premium MN7

Tijdens de jaarlijkse fietstest van de ANWB heeft de QWIC Premium MN7 een zeer positieve beoordeling gekregen. Met het behalen van vier van de vijf sterren heeft de Nederlandse Wielrijdersbond de e-bike bestempeld met het embleem ‘goed’.

De Kampioen, het maandblad van de ANWB, heeft dit jaar de grootste e-bike test van Nederland uitgevoerd. In totaal hebben 120 vrijwillige testrijders hun oordeel gegeven over 20 modellen en zijn alle e-bikes uitvoerig getest op 42 onderdelen, waaronder de ondersteuning, actieradius en stabiliteit.

De zeer positieve beoordeling is met name te danken aan de hoge score op de elektrische ondersteuning, de rijeigenschappen, de stabiliteit, de remmen en het comfort van de Premium MN7. Het gebruiksgemak van de e-bike steekt er met kop en schouders bovenuit; dit onderdeel wordt met maar liefst een 8,7 beoordeeld.

Meerdere malen positieve beoordeling

Het is niet voor het eerst dat de Premium MN7 van QWIC zo goed wordt beoordeeld. Tijdens de jaarlijkse fietstest van het AD werd de Premium MN7 gezien als “de Max Verstappen onder de stadsfietsen; lekker snel”. Ook in Duitsland zijn ze fan van deze e-bike; het magazine ElektroRad heeft de fiets beoordeeld met een ‘Goed’.

Geen verassing

Voor QWIC is het echter geen verassing dat de Premium MN7 ook door de ANWB zo goed is beoordeeld. De luxe afwerking, de sterke en stille motor en de slimme accu maken de Premium MN7 namelijk tot een zeer comfortabele e-bike. De fiets is volledig uitgevoerd met hydraulische remmen, lock-out voorvork en schakelsensor voor een unieke rijervaring. De prijswinnende Bafang middenmotor en de gesloten kettingkast zorgen ervoor dat deze e-bike weinig onderhoud vraagt.