Persberichten

Showroom QWIC vernieuwd en open voor consumenten

Het Nederlandse e-bike merk QWIC is gereed om weer consumenten te ontvangen in de QWIC showroom in Amstelveen. Vanaf woensdag 3 maart gaan de deuren open en kunnen geïnteresseerden op afspraak de showroom bezoeken, zich laten informeren en een proefrit maken op alle modellen uit de QWIC collectie.

Tijdens de lockdown heeft QWIC de showroom een geheel nieuwe uitstraling gegeven. Het assortiment aan e-bikes is nu onderverdeeld in vier segmenten; Adventure, Comfort, Premium en Urban. Ook de manier waarop de fietsen gepresenteerd worden is vernieuwd.

Timo van Duijn, Showroommanager QWIC:

“De showroom heeft een complete make-over gekregen en mag vanaf eind maart eindelijk een Experience Center genoemd worden. We hebben gekozen voor een premium uitstraling wat aansluit bij waar wij als merk voor staan. Door gebruik te maken van verschillende soorten podia en de ruimte optimaal te benutten, hebben we een overzichtelijke en moderne showroom gecreëerd. Naast de uitstraling is er aandacht besteed aan technische uitleg en is er een museum waar wij met trots onze tijdlijn en mijlpalen presenteren. Ook hebben we een koffiecorner met twee gezellige lounge plekken waar bezoekers genieten van een lekkere kop koffie en op hun gemak de modellen kunnen bestuderen.”

Experience Center
De QWIC showroom zal de komende tijd verder transformeren naar een Experience Center. De eerste stappen zijn hierin al gezet. Zo is er een QWIC-museum, kunnen bezoekers zich laten informeren over diverse technische aspecten van de e-bikes en zijn alle QWIC modellen aanwezig om te testen.

Bezoek plannen
De showroom is gelegen aan de Ouderkerkerlaan 150 in Amstelveen en is geopend op doordeweeks dagen van 09.00 tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen). Consumenten zijn hier welkom, momenteel enkel op afspraak. Parkeren is gratis.

Een bezoekafspraak kan gemaakt worden via showroom@qwic.nl.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2020 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.