Persberichten

QWIC versterkt verkooppositie in Duitsland

Het Nederlandse e-bike merk QWIC versterkt haar verkooppositie in Duitsland door een samenwerking aan te gaan met de E-motion E-bike Expert Group. Dealers in het dealernetwerk van de E-motion Group, zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen en voeren enkel e-bike types en merken van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. QWIC staat bekend om haar kwalitatieve en innovatieve design e-bikes.

Samenwerking E-motion en QWIC
De samenwerking tussen E-motion en QWIC is in april van start gegaan. De kwaliteit van de QWIC e-bikes was voor E-motion doorslaggevend om de samenwerking aan te gaan. Ook de goede beschikbaarheid van QWIC e-bikes en het feit dat alleen QWIC-medewerkers het aanspreekpunt zijn in geval van service, hebben hieraan bijgedragen.

Daarnaast was een overtuigend argument dat de dealer te allen tijde kan inspelen op de wensen van de klant en e-bikes naar individuele behoefte kan nabestellen via de QWIC Dealer portal, zonder verzendkosten. De hoge kwaliteit en duurzame componenten van de fietsen, evenals het design en de zeer comfortabele rijeigenschappen overtuigden E-motion.

“Ik ben erg blij dat we met de E-motion E-bike Expert Group en haar e-bike experts weer een belangrijke strategische partner hebben binnengehaald om het merk QWIC toegankelijk te maken voor klanten in heel Duitsland en om de gespecialiseerde vakhandel te versterken”, zegt Rasched Abu-Isbeih, Sales Manager QWIC Duitsland.

E-motion E-bike Expert Groep
De E-motion E-bike Expert Group is sinds 2009 een onafhankelijke vereniging van economisch zelfstandige vakhandelaren die gespecialiseerd zijn in elektrische fietsen. Momenteel bestaat het netwerk uit 75 e-bike expert shops in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Over QWIC
QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de German Design Award 2022.