Persberichten

QWIC verkoopt overjarige modellen via Outlet

Vrou in Hamburg met Urban Serie e-bike

E-bike fabrikant QWIC start met de verkoop van de oude collectie via de QWIC Outlet. Overjarige e-bike modellen, die niet meer in de huidige catalogus zijn opgenomen, worden via een online outlet aangeboden aan consumenten. Uitlevering van de e-bikes vindt plaats via het QWIC dealerkanaal. Dit levert voor dealers de gebruikelijke uitleververgoeding, een nieuwe klantrelatie én tevens mogelijke omzet uit accessoires en verzekeringen op. 

In de QWIC Outlet zijn e-bikes te vinden, die niet meer in de huidige catalogus zijn opgenomen. Dit zijn nieuwe e-bikes, maar wel overjarige modellen, waarvan nog slechts enkele maten en uitvoeringen beschikbaar zijn. QWIC dealers hebben de mogelijkheid om deze outlet modellen tegen gereduceerd dealertarief in te kopen via de QWIC dealer portal.

QWIC merkt dat de vraag van consumenten én dealers ligt bij de huidige collectie en veel minder bij oudere modellen. Het doel van de outlet is om overjarige QWIC e-bikes uit te faseren. Zo houdt QWIC haar collectie gezond, up-to-date en aantrekkelijk.

Consumenten hebben hiermee de mogelijkheid om tegen haarscherpe prijzen op een QWIC e-bike te rijden.

De QWIC Outlet staat nu live en is te vinden via qwic.nl. De e-bikes in de outlet hebben een vaste prijsstelling, wat een gereduceerd tarief is van de oorspronkelijke verkoopprijs.

Bezoek de QWIC Outlet via www.qwic.nl/outlet

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.