Persberichten

QWIC start nieuw e-bike seizoen met grootse mediacampagne

Outdoor ad QWIC 2021_3

QWIC start nieuw e-bike seizoen met grootse mediacampagne

In Nederland, België en Duitsland valt het niet te missen: de nieuwe mediacampagne van het e-bike merk QWIC. Met de start van het nieuwe e-bike seizoen 2021 zet de e-bike fabrikant grootser in dan ooit. Van snelwegmasten, krantenadvertenties, online uitingen tot een grote dealercampagne – QWIC laat luid en duidelijk van zich horen.

Vanaf eind april neemt QWIC voor vier maanden lang een groot deel van het Nederlandse en Vlaamse medialandschap over. De campagne uitingen zijn te zien langs de drukste wegen van Nederland. Naast de outdoor inzet start ook een printcampagne in het AD, de Volkskrant, het Financieele Dagblad en het Vlaamse Knack en Trends. Dit alles wordt ondersteund door interactieve en dynamische online banners en impactvolle homepage take-overs.

Campagne
QWIC heeft als doel om automobilisten te verleiden de e-bike te pakken en de auto te laten staan. Met de boodschap ‘High performance e-bikes – Join the new mobility era’, laat QWIC zien dat de innovatieve QWIC e-bikes hét alternatief zijn voor de auto en het openbaar vervoer. Ook spelen de kernwaarden Kwaliteit, Design, Innovatie en Service een rol in de nieuwste campagne.

Jelmer Lavèn, Marketing Manager bij QWIC en verantwoordelijk voor de nieuwe campagne: “Er is gekozen voor een dynamische campagne met visuals die ongekend en vernieuwend zijn in de fietsindustrie. Hiermee laten wij zien waar QWIC e-bikes voor staat; design en innovatie van het hoogste niveau.”

Vernieuwend campagnebeeld
In samenwerking met visualizer Joep Swagemakers is een uniek en kenmerkend campagnebeeld gecreëerd. De QWIC e-bikes zijn te zien in een futuristische stadse omgeving bij dag- en nachtlicht. Toffe feature: de online advertenties zullen afhankelijk van het tijdstip wisselen van thema.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.