Persberichten

QWIC introduceert eigen e-learning platform voor dealers

Dealers van het e-bike merk QWIC kunnen sinds kort hun kennis bijspijkeren in de QWIC Academy. Dit is een door QWIC ontwikkeld e-learning platform – speciaal voor alle ruim 600 QWIC dealers – met diverse technische cursussen en ‘how-to video’s’.

Technische scholing via online Academy
Met de QWIC Academy biedt QWIC haar dealers de mogelijkheid om op een flexibele, interactieve en toegankelijke manier hun technische kennis over de QWIC-producten te vergroten. Geen droge kost en lappen tekst, maar op een interactieve wijze met video’s en quizjes om de dealer up-to-date te brengen op het gebied van software, motoren en andere technische aspecten van de QWIC fietsen.

Sebastian Sterniak, verantwoordelijk voor de QWIC Academy: “Met de QWIC Academy bieden we ons dealernetwerk een nieuw en interactief platform voor technische trainingen. Dealers kunnen op een zelfgekozen moment leren, hun eigen leerproces volgen en op ieder moment de beste tips en tricks vanuit de QWIC-werkplaats terugvinden.”

Ontwikkeling in stroomversnelling
De wens voor een e-learning platform voor dealers was er al langer. In het verleden nodigde QWIC haar dealers uit in de werkplaats om ze bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Dealers uitnodigen in de werkplaats is al geruime tijd niet meer mogelijk, wat de ontwikkeling van de online QWIC Academy heeft versneld.

Flexibel, kosteloos en toegankelijk
Gebruikers kunnen waar en wanneer het hen uitkomt, de voor hen relevante technische trainingen volgen, eigen leerprocessen inzien en altijd praktische ‘how-to video’s’ terugkijken. De toegang tot het e-learning platform en het volgen van diverse cursussen is volledig kosteloos. Dealers kunnen zich gemakkelijk via het bestaande QWIC Dealer Portal aanmelden met hun bestaande inloggegevens.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.