Persberichten

E-bike fabrikant QWIC opent gloednieuw Experience center in Amsterdam Noord

Het QWIC Experience center is weer geopend. Sinds begin dit jaar heeft QWIC haar intrede gedaan in een gloednieuw pand in Amsterdam Noord. Na de verhuizing vanuit Amstelveen en het opbouwen van de nieuwe locatie zijn de deuren van het Experience center nu geopend voor consumenten.  

Het nieuwe Experience center heeft een oppervlakte van ruim 500m2. Consumenten kunnen hier de gehele QWIC collectie bekijken en testritten maken op alle beschikbare modellen. Daarnaast staan de e-bike experts van QWIC klaar om bezoekers te informeren over de technische aspecten van de e-bikes.

Bezoek op afspraak
Bezoekers van het QWIC Experience center kunnen er terecht voor uitgebreid advies op maat. Om bezoekers zo goed mogelijk te kunnen helpen en om hen alle aandacht te kunnen geven, is het mogelijk om een tijdslot te reserveren voor het bezoek. Dit kan via de QWIC website: https://qwic.nl/qwic-showroom/.

Locatie & openingstijden
Disketteweg 53, 1033 NW Amsterdam
Geopend van woensdag t/m vrijdag van 09.30 – 17.00 uur (m.u.v. feestdagen).

Parkeergelegenheid
Naast het pand zijn voldoende gratis parkeerplekken gelegen en er zijn ook elektrische laadpalen beschikbaar. Natuurlijk is er ook voldoende parkeergelegenheid voor fietsen.  

Experience center ter ondersteuning van de QWIC-dealers
Het is in het QWIC Experience center niet mogelijk om een e-bike aan te schaffen. De verkoop van QWIC e-bikes loopt via het netwerk van 750 QWIC-verkooppunten. Daarmee is er altijd een QWIC-dealer in de buurt die service kan verlenen indien nodig.

Duurzaamheid
Naast een gunstig gelegen locatie, goede bereikbaarheid en voldoende ruimte was duurzaamheid een belangrijk aspect voor QWIC in het kiezen van de juiste locatie. De nieuwe locatie is een energiezuinig en duurzaam gebouw met zonnepanelen en is gebouwd met circulaire materialen.