Persberichten

Amstelveen is een e-bike Experience center rijker

Met de komst van QWIC e-bikes naar Amstelveen, hebben de bewoners van Amstelveen en omgeving er een Experience center bij gekregen. QWIC is het Nederlandse e-bikemerk dat zich kenmerkt door kwaliteit, innovatie en design. Voor eenieder die een e-bike overweegt, is dit de plek om te ervaren welk type e-bike past bij zijn of haar levensstijl.

In het Experience center is de gehele QWIC collectie aanwezig en te testen, van stadsfietsen tot speed pedelecs. Daarnaast is er een museum waar de ontwikkeling van de QWIC e-bikes te zien is. Ook kunnen bezoekers zich laten informeren door de e-bikes experts van QWIC over diverse technische aspecten van de e-bikes. En er is natuurlijk koffie.

Prijswinnende collectie
Jaarlijks beoordelen diverse erkende elektrische fietstesten in Nederland, Belgiƫ en Duitsland de e-bikes van QWIC op kwaliteit, prijs, design en rijeigenschappen. QWIC e-bikes zijn zo al vele keren gekozen tot de beste elektrische fietsen van het jaar, zoals recentelijk door AD Fietstest 2021.

QWIC Experience center bezoeken
Kom langs en test de gehele collectie op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen). Parkeren is gratis en een afspraak is niet nodig. In het Experience center is met 750m2 voldoende ruimte om 1,5m afstand te kunnen houden.

QWIC Experience center, Ouderkerkerlaan 150 in Amstelveen.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van design e-bikes. De producent is actief in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.