Persberichten

80% van alle autoritten is minder dan 20km, perfect voor QWIC e-bikes!

mobiliteit

“De helft van alle autoritten is korter dan 7 kilometer en ruim 80% onder de 20 kilometer, dit is de ideale afstand voor een e-bike!” aldus QWIC. Met deze gedachtegang ontwerpt en creëert de Nederlandse fietsfabrikant e-bikes die perfect voldoen aan de wensen van forenzen. Het woon-werkverkeer heeft er hierdoor een uitstekend transportalternatief bij!

De e-bikes van QWIC zijn een sterk alternatief voor transport met de auto of openbaar vervoer, en dus uitstekend voor het woon-en werkverkeer. Wat de doelgroep vooral aanspreekt, is dat de elektrische fietsen van een hoog comfort voorzien zijn, bijna volledig onderhoudsvrij en daarnaast over een modern design beschikken. Tot slot zijn het de grote accumogelijkheden en de aanwezigheid van een krachtige motor die de e-bikes van QWIC perfect maken voor het woon-en werkverkeer.

“Op het moment scoren de Premium MA8 en de Performance MN380 goed binnen het woon-werkverkeer.” zegt QWIC. “Beiden zijn ze voorzien van een Brose middenmotor en Gates riemaandrijving, deze zorgen samen voor een optimale ondersteuning bij iedere gewenste snelheid.”.

De perfecte e-bike voor iedereen bestaat echter niet. Vandaar dat QWIC e-bikes ontwerpt die elk aan verschillende wensen voldoen. Het gehele assortiment van e-bikes categoriseert het fietsenmerk in vier verschillende series: Performance Serie, Premium Serie, Urban Serie en Compact Serie. Op deze manier is er voor iedereen een perfecte e-bike ter beschikking.

Om de zoektocht naar deze perfecte elektrische fiets makkelijker te maken, biedt QWIC een online test, waarin op basis van een 5-tal vragen advies wordt gegeven. Ontdek de test hier.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende Nederlandse fabrikant van elektrische fietsen, gevestigd in Amsterdam. De fietsenfabrikant verleidt urban commuters om vaker de fiets te pakken, door een serieus alternatief te bieden voor de auto; Innovatieve elektrische fietsen die niet alleen duurzaam, maar ook leuk zijn om te hebben en op te rijden.

Via een groot netwerk van ruim 500 actieve dealers in onder andere Nederland, België en Duitsland worden de elektrische fietsen van QWIC verkocht.