Persberichten

QWIC Dealershows: voorbereiding op succesvol 2023

In de maanden augustus, september en oktober vonden de jaarlijkse QWIC Dealershows plaats in Nederland, België en Duitsland. In totaal werden er op 12 dagen Dealershows gehouden op diverse locaties, verspreid over de verschillende landen. De Dealershows werden door bijna 1.000 personen bezocht.  

Tijdens de QWIC Dealershows staat het contact met de dealer centraal. Dit is hèt moment om de samenwerking tussen dealers en QWIC te bespreken en te horen wat de dealers vinden van de huidige en komende collectie. Ook kunnen dealers met al hun vragen terecht.

Nieuwste QWIC model: de QWIC Mira
Dit jaar was een belangrijk onderdeel de presentatie van de nieuwste e-bike, de Mira. QWIC ontving positieve reacties op dit nieuwe model, dat het gat opvult tussen de goedlopende Premium i serie en de prijswinnende Premium Q.

Hans Terpstra, Teamlead Sales Representatives NL & BE, over de Dealershows: “We wilden onze (potentiële) dealers laten zien waarom het prettig is om met QWIC samen te werken, dat we verbeteringen hebben doorgevoerd en ons blijven verbeteren. Dat er een stabiele collectie voor 2023 staat en we wilden dat de dealers weggingen met het vertrouwen in een geweldig partnership. Ik denk dat we daar met zijn allen goed in geslaagd zijn.”

Informatiepunt voor dealers
Net als vorig jaar, werd de technische corner zeer goed ontvangen. Hier konden dealers vragen stellen aan QWIC medewerkers van de technische dienst. Ook was er een speciale balie voor de QWIC Dealerportal waar bezoekers de laatste nieuwigheden konden bekijken en vragen konden stellen. QWIC was met een groot team aanwezig (van technische dienst, vertegenwoordigers tot customer service) en natuurlijk was de gehele QWIC collectie aanwezig en beschikbaar om te testen.

Ook QWIC dealer worden?
QWIC heeft zo’n 750 dealer in Nederland, België en Duitsland. Ook QWIC dealer worden? Neem contact op over de mogelijkheden via verkoop@qwic.nl.