Persberichten

QWIC wint ElektroRad e-bike test 2021

QWIC, het Amsterdamse elektrische fietsenmerk, start 2021 met een zeer goed resultaat in de ElektroRad e-bike test. Aan deze Duitse e-bike test deden een recordaantal van 86 e-bikes mee in diverse categorieën. De QWIC Premium Q MN8 Belt kwam als winnaar uit de test in de categorie Stadsfietsen.

Met een beoordeling van 9.3 is de QWIC Premium Q MN8 Belt de hoogst beoordeelde e-bike in de categorie Stadsfietsen. Hiermee laat de Premium Q concurrenten als Kalkhoff en Raleigh achter zich.

Conclusie ElektroRad e-bike test 2021: “Hoogstaand, stijlvol, elitair… maar buitengewoon krachtig en bruikbaar van stad tot toertocht – de QWIC Premium Q MN8 Belt fascineert en inspireert tegelijkertijd. Een sterke zet, absoluut een aanrader”.

Premium Q MN8 Belt
De Premium Q is de meest innovatieve en vooruitstrevende QWIC e-bike ooit ontwikkeld. De e-bike is samengesteld uit hoogwaardige componenten en een uniek design. De Premium Q heeft eerder al diverse internationaal gerenommeerde designprijzen in de wacht gesleept zoals de Red Dot Design Award en twee iF DESIGN AWARDS.   

Superieure kracht en maximaal comfort
Naast het unieke design is de Premium Q uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maar liefst 756 Wh. Het uniek gegoten frame is zeer stijf en zorgt voor maximale stabiliteit en comfort. Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. De Premium Q beschikt ook over anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde gps-systeem met de service van G4S, ’s werelds grootste security bedrijf.

Lees hier de gehele uitslag van de ElektroRad e-bike test 2021.

Over QWIC

QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2020 en internationaal erkende designprijzen als de iF DESIGN AWARDS 2020 en de prestigieuze Red Dot Design Award.