Persberichten

QWIC Performance MN380 valt goed in de smaak bij verschillende e-bike tests

Downtube accu in de Performance Mn380

Amsterdam, 25 juni ’18 – De QWIC Performance MN380 is door het Duitse magazine Focus tijdens de test zeer goed in de smaak gevallen. Met maar liefst een ‘zeer goed’, Nederlands cijfer 8,3, heeft de Performance MN380 voor de tweede keer zeer goed gescoord in een fietstest.

De hoge waardering is met name te danken aan de sterke motor, het grote bereik van de accu en het overzichtelijke display. Ook op het remsysteem scoort de fiets erg goed, deze wordt door de jury bekroond met de maximale score van 6 sterren.

“De QWIC Performance MN380 is een wendbare en zeer comfortabele stadsfiets met een koninklijk bereik. De goede uitrusting en mooie details maken deze e-bike van het Nederlandse merk QWIC zeer aantrekkelijk.”, aldus de jury.

De Performance MN380 is de ideale fiets voor woon-werkverkeer. Dankzij het NuVinci 380 systeem kan je traploos schakelen, ook onder zware belasting. Dit zorgt voor een eenvoudiger en zeer sportief rijgedrag passend bij de krachtige elektrische ondersteuning van de e-bike. Het grote schakelbereik van 380° maakt de fiets ook zeer geschikt voor heuvelachtig terrein. De Brose middenmotor zorgt in combinatie met de Gates riemaandrijving voor een optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid.

Voor de tweede keer op rij

Het is niet voor de eerste keer dat de QWIC Performance MN380 zo’n goede beoordeling in ontvangst mag nemen. In april is deze e-bike met Brose middenmotor door het panel van Extra Energy beoordeeld met een ‘zeer goed’. De QWIC Premium MN8 werd door Extra Energy uitgeroepen tot testwinnaar in de category ‘Classic’.

Extra Energy is het equivalent van de ANWB en behartigt de belangen van consumenten op het gebied van recreatie, toerisme, verkeer en vervoer. In totaal werden 136 e-bikes getest.