Persberichten

Maak kennis met de nieuwste en meest avontuurlijke QWIC e-bike: de Atlas

Avontuur, onvergetelijke indrukken en nieuwe routes. QWIC presenteert een geheel nieuw e-bike segment: de Adventure serie. Binnen dit segment onthult het Nederlandse e-bike merk met trots de Atlas. De off-road e-bike met de kwaliteit en het herkenbare QWIC design zoals we van QWIC gewend zijn, maar dan geschikt voor alle terreinen, ontworpen voor gebruikers die naast het verharde wegdek ook onbeperkt toegang willen tot off-road paden.

De Atlas daagt uit
De QWIC Atlas schreeuwt om lange tochten en uitdagingen. Deze Adventure bike is ontwikkeld voor dagelijks woon-werkverkeer en recreatief gebruik in avontuurlijke stijl. Bij de Atlas bestaat de keuze uit de Vario met traploze naafversnelling en onderhoudsvrije riemaandrijving of uit de Derailleur versie met derailleurversnelling en kettingaandrijving.

5 unieke eigenschappen van de Atlas:

  • Innovatief ontwerp: Geheel nieuw is de integratie van de accu in de bovenbuis van de e-bike. Dit maakt het plaatsen van de accu nog makkelijker en maakt de Atlas super stabiel.
  • Brute kracht: Om serieuze afstanden te garanderen op zowel verharde als ruwere wegen is de nieuwste technologie uit de elektrische auto-industrie toegepast. De Atlas heeft een krachtige accu (522Wh/756Wh) en een sterke 90Nm middenmotor.
  • Awardwinning charging station: Innovatie is 1 van de speerpunten van QWIC. Dat is terug te zien in de prijswinnende charging station. De charging station laadt de accu in een recordtijd van drie uur volledig op, kan de accu in hibernation mode zetten om de ideale capaciteit te behouden en is tevens zeer gebruiksvriendelijk. En, geen lelijke snoeren meer, deze prijswinnaar staat ook nog eens mooi in de woonkamer.
  • Adventure: De dikke banden van de Atlas geven maximale grip in het off-road terrein. Voor lange afstanden is de Atlas ideaal, fietstassen, bidons en een pompje gaan gemakkelijk mee. Ook is de e-bike uit te breiden met een speciaal voor deze fiets ontworpen voordrager.

Connected & fully protected: Met het GPS-systeem is de locatie van de Atlas gemakkelijk te traceren. Om helemaal zorgeloos van de Atlas te genieten is er een mobiliteitsverzekering via de QWIC app en een 24/7 pechhulp service beschikbaar.

Beschikbaar vanaf 14 februari
De Atlas Derailleur is vanaf 14 februari 2022 beschikbaar bij diverse QWIC dealers in Nederland, Belgiƫ en Duitsland. De Atlas Vario wordt in het voorjaar 2022 geleverd aan dealers.

Over QWIC
QWIC is een snelgroeiende fabrikant van premium design e-bikes. De producent is actief in Nederland, Belgiƫ, Duitsland en Oostenrijk. Het is de ambitie van QWIC om de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren door het ontwikkelen van innovatieve elektrische fietsen. Met een modern design en het gebruik van de beste componenten tilt QWIC ieder jaar haar elektrische fietsen naar een hoger niveau. Dit bewijzen de vele e-bike prijzen die QWIC recent heeft gewonnen, zoals de AD Fietstest 2021 en internationaal erkende designprijzen als de German Design Award 2022.

www.qwic.nl