QWIC presenteert het portfolio van 2024

Ervaar het zelf tijdens de QWIC Dealershow

E-bikes van Nederlandse bodem

Dit jaar geven wij op 1, 2, 8 en 9 oktober een kijkje achter de schermen van het nieuwe QWIC hoofdkantoor in Amsterdam Noord. Hier op de begane grond is ons Experience center waar u het gehele portfolio van 2024 kunt aanschouwen. Daarnaast hebben we ook nog onze grote werkplaats, hier kunt u dan ook terecht met allerlei technische vragen.

Is Amsterdam net iets te ver weg? Op 24 en 25 september organiseren wij onze Dealershow op een externe locatie in Zaventem, België.

 

Aanmelden voor Dealershow

 

Join our ride!

Wij streven naar het leveren van een stukje exclusiviteit op uw winkelvloer. QWIC is een e-bike merk van Nederlandse bodem dat zich al sinds 2006 focust op het ontwerpen van een fiets die comfortabel rijdt, maar ook nog eens een lust voor het oog is. Daarnaast zien wij de dealers als onze partners en doen wij ons uiterste best om ook voor u een goede partner te zijn.

Maar wat kunt u verder van ons verwachten? QWIC is een Dealer-minded merk, waarbij een goede relatie met het dealernetwerk van groot belang is. Daarbij kunt u teruggrijpen op ons ruime assortiment met tal van mogelijke combinaties. Bent u nog geen QWIC dealer, maar wilt u een QWIC-dealer worden of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

Een waar stukje vakmanschap van Nederlandse bodem

Onze e-bikes beschikken over een bijzonder design, frisse kleuren en de meeste frames en accu’s zijn door ons zelf ontwikkeld, waardoor wij een productgarantie van 5 jaar kunnen waarborgen.

Onze e-bike collectie biedt daarnaast een groot diversiteit aan comfortabele fietsen zowel voor het dagelijkse gebruik als voor de lange tochten, maar ook voor een sportieve trekking fiets bent u bij ons aan het juiste adres.  

Wat hebben wij te bieden als uw partner? 

Als merk staan onze dealers altijd op nummer 1! Zo wordt ons product alleen geleverd via fysieke winkels en staat bij ons prijsstabiliteit hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de dagelijkse interactie van u met ons zo eenvoudig mogelijk is, zodat u zich kunt focussen op de dingen die voor u als winkelier het belangrijkst zijn.

Zo beschikken wij over een gemakkelijk te gebruiken dealer portal die uw dagelijkse interactie met ons zo efficiënt en eenvoudig mogelijk maakt. Of het nu gaat over het bestellen, repareren of retourneren van onze producten alles is maar een klik met de muis bij u vandaan.

Marketingactiviteiten

Wij begrijpen als geen ander dat u niet altijd de tijd heeft om met marketing bezig te zijn, daarom werken wij bij QWIC met een sterk marketingteam om u hierin zoveel mogelijk te ontzien. Hierbij werken wij aan nationale tv-campagnes, lokale onlineadvertenties rondom de winkels van onze dealers en kunnen wij meedenken over een tailormade marketingplan die het best bij u past. 

Waarom QWIC?

Wij maken Nederlandse fietsen

Wij ondersteunen met marketing campagnes

✔ Wij zijn Dealer-minded

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023