Word een erkend QWIC-dealer

Join our ride

E-bikes van Nederlandse bodem

Bent u opzoek naar een stukje exclusiviteit op uw winkelvloer om uw klanten aan te bieden? Dan bent u bij QWIC aan het juiste adres. QWIC is een e-bike merk van Nederlandse bodem dat zich al sinds 2006 focust op het ontwerpen van een fiets die comfortabel rijdt, maar ook nog eens een lust voor het oog is.

Met QWIC beschikt u over een partner die u voorziet van toegankelijkheid, creativiteit en prijsstabiliteit. Daarbij kunt u teruggrijpen op ons ruime assortiment met tal van mogelijke combinaties. Wilt u een QWIC-dealer worden of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. 

 

Word QWIC dealer

Een waar stukje vakmanschap van Nederlandse bodem

Onze e-bikes beschikken over een bijzonder design, frisse kleuren en de meeste frames en accu’s zijn door ons zelf ontwikkeld, waardoor wij een productgarantie van 5 jaar kunnen waarborgen.

Onze e-bike collectie biedt daarnaast een groot diversiteit aan comfortabele fietsen zowel voor het dagelijkse gebruik als voor de lange tochten, maar ook voor een sportieve trekking fiets bent u bij ons aan het juiste adres.  

Wat hebben wij te bieden als uw partner? 

Als merk staan onze dealers altijd op nummer 1! Zo wordt ons product alleen geleverd via fysieke winkels en staat bij ons prijsstabiliteit hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de dagelijkse interactie van u met ons zo eenvoudig mogelijk is, zodat u zich kunt focussen op de dingen die voor u als winkelier het belangrijkst zijn.

Zo beschikken wij over een gemakkelijk te gebruiken dealer portal die uw dagelijkse interactie met ons zo efficiënt en eenvoudig mogelijk maakt. Of het nu gaat over het bestellen, repareren of retourneren van onze producten alles is maar een klik met de muis bij u vandaan.

Marketingactiviteiten

Wij begrijpen als geen ander dat u niet altijd de tijd heeft om met marketing bezig te zijn, daarom werken wij bij QWIC met een sterk marketingteam om u hierin zoveel mogelijk te ontzien. Hierbij werken wij aan nationale tv-campagnes, lokale onlineadvertenties rondom de winkels van onze dealers en kunnen wij meedenken over een tailormade marketingplan die het best bij u past. 

Waarom QWIC?

✔ Dealer-minded (Creativiteit) 

Unique dutch design  

Prijsstabiliteit 

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023

Bekijk de QWIC brochure