Premium i Auto

Premium i Auto

Bekijk de Premium i Auto modellen

QWIC innoveert met nieuwe fietstechnologie!
De Premium i met een automatisch schakelsysteem: Premium i Auto, Go effortless

Premium i Auto

De Premium i komt met een automatisch schakelsysteem. Deze technologie zorgt voor een geheel nieuwe fietservaring: de ingebouwde artificiële intelligentie neemt het hele schakelproces volledig van jou over!

Via de console stel je het ideale fietsritme in en vervolgens anticipeert het systeem zelf op veranderingen in de omgeving: Ga je berg op, dan wordt de weerstand verminderd. Fiets je berg af, dan schakelt de fiets automatisch naar een hogere versnelling. Zodra je in stilstand staat, schakelt het systeem de versnelling meteen weer terug zodat je later opnieuw comfortabel op gang komt.

Door altijd te fietsen in optimale versnelling wordt de naaf nooit op de verkeerde manier gebruikt. Dit voorkomt slijtage en verlengt de levensduur van het component. Dat we de Premium i op deze manier verduurzamen, maakt ons trots.

Krachtige ondersteuning

De Premium i Auto heeft een 65 Nm middenmotor. Samen met de geïntegreerde rotatie- en krachtsensoren biedt dit je de ideale ondersteuning tijdens het fietsen. Ben je op zoek naar een bijzonder krachtige ondersteuning? Dan is de Premium i +Auto met zijn 80 Nm middenmotor de perfecte keuze voor jou.

i +Auto

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Automatische versnelling ✔QWIC display

i Auto

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Automatische versnelling ✔QWIC display
  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023

Bekijk de QWIC brochure