Adventure

Compact Serie: De ideale elektrische vouwfiets!

Man met zwarte Compact e-bike op het station
Bekijk de Adventure modellen

De meest complete elektrische vouwfiets van het moment: de Compact MN7 van QWIC. Deze kleine, maar krachtige fiets neem je niet alleen zelf makkelijk met je mee, hij brengt jou ook in een mum van tijd overal naartoe. Het onderscheidende design in combinatie met fietscomfort maakt deze e-vouwfiets heerlijk in gebruik.

Let op: De Compact MN7 is uitverkocht!

Het ideale last-mile vervoer!

De Compact Serie bestaat uit een comfortabele en strak ontworpen elektrische vouwfiets. Deze compacte, maar krachtige e-vouwfiets is, net zoals elke andere QWIC fiets, voorzien van uitsluitend hoogwaardige componenten en is ideaal om in te zetten als last-mile vervoer; parkeer je auto aan de rand van de stad en fiets het laatste stuk naar je eindbestemming. Goed voor de portemonnee én het milieu.

Crème de la crème:

Bij QWIC staat innovatie hoog in het vaandel. En dus ontwikkelen we sinds 2006 niet alleen elektrische fietsen die duurzaam zijn, maar ook leuk zijn om op te rijden. Onze e-bikes worden hiermee elk jaar naar een hoger niveau getild. Niet voor niets is de compact e-bike van QWIC al meerdere keren uitgeroepen tot de beste elektrische vouwfiets van het jaar, onder andere door de ANWB.

Man heeft QWIC Compact MN7 vast

Compact MN7

De MN7 is de elektrische vouwfiets van QWIC. Dit compacte model is ideaal voor zowel stedelijk als meer recreatief gebruik. De middenmotor is zeer krachtig. Het model blijft echter wel eer doen aan zijn naam; opgevouwen heeft deze fiets een afmeting van 104x40x70 centimeter.

De Compact MN7 kenmerkt zich door de combinatie van functionaliteiten van een elektrische fiets en het gemak van een traditionele vouwfiets. Deze elektrische vouwfiets heeft ijzersterke kenmerken. Zo heeft de fiets een dubbel geveerde voorvork en 7 Shimano Nexus naafversnellingen. Het digitale display met liefst 5 standen biedt deze e-vouwfiets een uitzonderlijk comfort. De Compact MN7 heeft een prijs vanaf €2.499,- inclusief een 375 Wh accu.

Bekijk de Compact MN7

Compact FN7 in de kofferbak van een Tesla

Compact mee onderweg

De elektrische vouwfiets uit de Compact Serie van QWIC is ideaal voor verschillende doeleinden. Omdat de fiets gemakkelijk in te klappen is, neem je deze elektrische vouwfiets makkelijk mee. Bijvoorbeeld in de trein, wanneer je naar je werk reist. Bij het uitstappen klap je de fiets in een handomdraai uit en fiets je naar je eindbestemming. Dat is nog eens ontspannen aankomen!

De actieradius ligt in jouw handen

De State-of-the-art accutechnologie van QWIC biedt een capaciteit tot maar liefst 500 Wh. Wil je dagelijks met de e-vouwfiets naar je werk? Met de Compact MN7 kun je zelf jouw actieradius bepalen door middel van het accukeuze systeem.

"Niet voor niets door het AD bekroond tot testwinnaar van de e-vouwfietstest 2017."

ElektroRad Test 2022

Atlas Vario

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔Traploze versnelling ✔Riemaandrijving
  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023

Bekijk de QWIC brochure