QWIC App

Maakt het fietsen nog leuker!

Gebruik je smartphone als fietsdisplay

Sinds 2017 is het mogelijk om de ondersteuningsstand van je QWIC e-bike met je telefoon aan te sturen. Vanuit de gratis QWIC app kun je alle belangrijke informatie aflezen. Zo zie je bijvoorbeeld de afgelegde kilometers, algemene fietsinstellingen, de overige actieradius in kilometers en de resterende accucapaciteit. Kortom: je smartphone werkt als display!

De QWIC Dashboard app is te gebruiken binnen de Performance Serie en Urban serie. Voor de Premium Q serie is er de QWIC Services app.

QWIC app van Premium Q

Haal meer uit je e-bike!

Na het maken van een fietstocht zie je alle informatie in het dashboard van de app. Zo check je eenvoudig de status van de accu en zie je wanneer het tijd is voor onderhoud of service. Hierdoor fiets je altijd zonder problemen naar jouw bestemming!

Stel je eigen rijprofiel samen

Met de QWIC-app kun je kiezen tussen verschillende rijprofielen. Deze kun je in de app aanpassen aan jouw behoeften, waardoor je jouw rijervaring nog persoonlijker maakt.

QWIC App Nederland Interface

Uit welke rijprofielen kan ik kiezen?

Kies in je QWIC app uit een van de volgende profielen:
Stad: Dit profiel leent zich perfect voor alledaagse ritten door de stad. De trapondersteuning in dit profiel is iets lager ingesteld, wat de actieradius (en jouw calorieverbruik) ten goede komt.

Trekking: De perfecte mix tussen krachtige ondersteuning en een grote actieradius.

Klimmen: Dit profiel is speciaal voor ritten door heuvelachtige gebieden. Dankzij de maximale motorondersteuning kun je zelfs de steilste hellingen met gemak beklimmen.

QWIC Services App

Bezitters van een Premium Q e-bike kunnen gebruik maken van de QWIC Services app. Deze biedt ook toegang tot het optionele mobiliteitspakket. Zo ben je optimaal voorbereid op diefstal of pech. Lees hier meer over het Premium Q mobiliteitspakket.

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023

Bekijk de QWIC brochure