QWIC App

Maakt het fietsen nog leuker!

Haal meer uit je e-bike!

Dankzij de gratis QWIC Apps voor zowel Android als iOS kun je alle belangrijke informatie rechtstreeks vanaf je smartphone raadplegen. De app toont het aantal afgelegde kilometers, algemene fietsinstellingen, resterende actieradius in kilometers en meer. Kortom: je telefoon wordt een uitgebreide versie van het fietsdisplay! 

Lees meer over de QWIC Dashboard App & de QWIC Service App. 

QWIC app van Premium Q

QWIC Dashboard App

De QWIC Dashboard App biedt een uitgebreide weergave van het display van je fiets en daarmee heb je alle essentiële informatie gemakkelijk binnen handbereik. Controleer eenvoudig de actieradius van je fiets, houd je gereden kilometers bij en pas je rijstijl aan op basis van je voorkeuren. Het is de perfecte metgezel om op de hoogte te blijven terwijl je onderweg bent. 

Geschikt voor de volgende QWIC e-bikes: Atlas, Mira, Premium Q, Performance MA11 Speed, Performance MD11 (Speed), Performance MD10, Performance RD11 (Speed), Performance MN380, Premium MA8 Tour, Premium MN8 Tour, Premium MN330, Urban R1, Urban FN7, Urban FN7 Lite en de Urban RD9. 

QWIC Dashboard App App store

QWIC Dashboard App -> iOS (Apple | iPhone)

QWIC Dashboard App google store

QWIC Dashboard App -> Android

gps-systeem van elektrische fiets

QWIC Service App voor e-bikes met GPS

Exclusief beschikbaar voor QWIC fietsen die zijn uitgerust met een GPS module van Conneqtech (zoals Atlas, Mira of Premium Q), biedt de QWIC Service App een reeks waardevolle functies. Gebruik de app om je fiets eenvoudig te lokaliseren, jouw activiteiten bij te houden en de beveiliging van je fiets tegen diefstal te versterken. Bovendien bieden veel verzekeringsmaatschappijen lagere premies voor fietsen die zijn uitgerust met een GPS module, waardoor het een slimme keuze is om je fiets extra te beschermen. 

Geschikt voor de volgende QWIC e-bikes: Atlas, Mira en Premium Q. 

QWIC Service App App store

QWIC Service App -> iOS (Apple | iPhone)

QWIC Service App google store

QWIC Service App -> Android

  • Award winning design

    nationaal & internationaal erkend

  • Vakmanschap

    vernieuwend van Nederlandse bodem

  • 750+ verkooppunten

    de beste service altijd dichtbij

Blader door de digitale brochure!

NIEUW | QWIC brochure 2023

Bekijk de QWIC brochure