Nieuwsbrief inschrijving
Nieuwsbrief inschrijving:

INNOVATIE & DESIGN

Robert Bronwasser bedenkt, schetst en ontwerpt alledaagse producten met een iconisch design. Inmiddels werkt Robert al vele jaren mee aan het ontwerp van de elektrische fietsen van QWIC. Een innovatief genie die met zijn heldere kijk de moeilijkste vraagstukken simpelweg combineert met de meest prachtige ontwerpen.

www.robertbronwasser.com

'S WERELDS BEKENDSTE TOELEVERANCIER

Shimano is een wereldwijde producent van fietscomponenten en accessoires. Sinds jaar en dag draagt Shimano bij aan het gemak, comfort en de prestaties van menig fietser. Zo zijn de QWIC elektrische fietsen uitgerust met tal van onderdelen van A-Merk Shimano. Met name de naafversnellingen, derailleurpaden en remsystemen.

www.shimano.com

KRACHTIGE MIDDENMOTOREN

Motorenfabrikant BAFANG is wereldwijd marktleider in elektrische mobiliteit componenten en systemen. Zij zijn ’s werelds grootste naafmotorenfabrikant. Met de Bafang Max-Drive hebben zij een fantastische middenmotor afgeleverd met ongekende prestaties. De Bafang middenmotoren zitten o.a. in de Trend Series elektrische fietsen van QWIC.

www.bafang.com

HIGH PERFORMANCE MIDDENMOTOREN

Het Oostenrijks-Taiwanese MPF Drive is één van de stilste middenmotoren in zijn klasse. De middenmotor is voorzien van volledig gehard stalen tandwielen en een gesloten aluminium huls. De tandwielen lopen in een oliebad, waardoor de middenmotor geheel vrij is van trillingen en geluid. Dankzij de hoge kwaliteit componenten kent de motor een extreem lange levensduur. De MPF Drive motoren zijn in de QWIC Performance Series gemonteerd.

www.mpf-drive.com

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Grote maar gedoseerde remkracht is het belangrijkste wapenfeit van Magura. De remmen van de Duitse fabrikant zijn 100% betrouwbaar onder elke weersomstandigheid. De hydraulische schijf- of velgremmen bieden comfort en remkracht in één. Magura remmen zijn gemonteerd op QWIC Trend Series en Performance Series elektrische fietsen.

www.magura.com

 

Keeping ahead of light

Krachtige en stijlvolle fietsverlichting. Een optimale lamp voor iedere fiets in elke omgeving. Maak kennis met het nieuwe AXENDO assortiment: feller en eleganter dan ooit tevoren. Welke versie past het beste bij jou?

www.spanninga.nl