Partners

Shimano derailleur op de RD10 Speed

Shimano

Shimano is een wereldwijde producent van fietscomponenten en accessoires. Sinds jaar en dag draagt Shimano bij aan het gemak, comfort en de prestaties van menig fietser. Zo zijn de QWIC elektrische fietsen uitgerust met tal van onderdelen van A-Merk Shimano. Met name de naafversnellingen, derailleurpaden en remsystemen.

www.shimano.com
Schwalbe white wall banden

Schwalbe

De fietsbanden van Schwalbe staan garant voor duurzaamheid en perfectie. De Schwalbe banden zijn een wereldwijd begrip in de wielersport- en fietswereld. Alle e-bikes van QWIC beschikken over de topkwaliteit banden van Schwalbe. Waaronder de MA8 met de iconische whitewall anti-lekbanden.

www.schwalbe.com
Bafang middenmotor

Bafang

Motorenfabrikant BAFANG is wereldwijd marktleider in e-mobiliteit componenten en systemen. Met de Bafang Max-Drive hebben zij een fantastische middenmotor afgeleverd met ongekende prestaties. De Bafang middenmotoren zitten o.a. in de Trend Series elektrische fietsen van QWIC.

 

www.bafang-e.com
Brose display op de MD10

Brose

Wereldwijd erkend leverancier van auto-en fietsonderdelen. Brose ontwikkelt o.a. middenmotoren en display’s die zijn gemonteerd op de Premium MA8 en de Performance MD10. Ze zorgen voor optimale ondersteuning bij elke gewenste snelheid.

www.brose.com
Hydraulische schijfremmen van Magura

Magura

Grote maar gedoseerde remkracht is het belangrijkste wapenfeit van Magura. De remmen van de Duitse fabrikant zijn 100% betrouwbaar onder elke weersomstandigheid. De hydraulische schijf- of velgremmen bieden comfort en remkracht in één. Magura remmen zijn gemonteerd op QWIC Trend Series en Performance Series elektrische fietsen.

www.magura.com
Robert Bronwasser met een limited edition QWIC ebike voor de Dutch Design Awards

Robert Bronwasser

Robert Bronwasser bedenkt, schetst en ontwerpt alledaagse producten met een iconisch design. Inmiddels werkt Robert al vele jaren mee aan het ontwerp van de elektrische fietsen van QWIC. Een innovatief genie die met zijn heldere kijk de moeilijkste vraagstukken simpelweg combineert met de meest prachtige ontwerpen.

www.robertbronwasser.com

Gates Carbon Drive

Gates Carbon Drive is gespecialiseerd in onderhoudsvrije riemaandrijvingen.  Hierdoor geen vette, roestige kettingen meer, dankzij deze revolutionaire aandrijving. Schoon, glad en sterk, dit zijn de voordelen van het Gates Carbon Drive ™ -systeem. De riemen zijn met koolstof versterkt en blijven daardoor langer sterk. De Gates riemaadrijvingen zijn gemonteerd op o.a. de Performance MN380 en de Premium MA8.

www.gatescarbondrive.com
Spanninga Fietsverlichting

Spanninga

Krachtige en stijlvolle fietsverlichting. De Spanninga lampen zij n optimaal in elke omgeving. Het nieuwste assortiment is feller en eleganter dan ooit tevoren en volledig verwerkt in de e-bikes enkele Trend e-bike van QWIC

www.spanninga.com
Axa verlichting geïntegreerd in het QWIC frame

Axa

AXA ontwikkelt producten die het gebruiksgemak van de consument voorop stellen en daarnaast innovatieve oplossingen bieden het toepassen van nieuwe technische ontwikkelingen. Bekende producten in het assortiment van AXA zijn het fietsslot, de koplamp en de kettingkast.

 

www.axasecurity.com
Supernova koplamp

Supernova

De koplampen van Supernova staan bekend om de heldere en zeer geconcentreerde luchtbundel. Bij Supernova draait alles om veiligheid en kwaliteit. Met deze voor- en achterlampen je altijd zichtbaar voor andere weggebruikers. De Supernova lampen zijn gemonteerd op veel van onze Performance modellen.

supernova-lights.com
Voorlicht van Busch en Muller en claxon op de Performance RD10 Speed

Busch + Müller

Dankzij deze zeer felle en sterke verlichting van Busch + Müller ben je altijd goed zichtbaar en heb je meer overzicht in het donker. Deze lampen bieden altijd de mogelijkheid om donkere paden met een hoge snelheid te trotseren. De remverlichting zorgt voor extra veiligheid voor het achteropkomend verkeer. De lampen van Busch + Müller zijn o.a. gemonteerd op de Performance RD10 Speed. 

www.bumm.de
Voorvork van de RD10 Speed, fabrikant SunTour

SunTour

SunTour is één het bekendste en meest gerenommeerde fabrikanten van  fietsonderdelen en gespecialiseerd in voorvorken. De componenten van SunTour worden veel gebruikt in het professionele MTB-circuit. De luchtgeveerde magnesium voorvork van SunTour staan garant voor kwaliteit en comfort.

www.srsuntour-cycling.com

Videohelden

Van corporate video’s tot brand video’s en commercials, niks is te gek voor de mannen van Videohelden. De samenwerking resulteert elke keer weer in originele en inspirerende videoproducties. Op ons Youtube kanaal staan meerdere videos die in nauwe samenwerking zijn ontstaan. Check de website van Videohelden!

videohelden.nl/
Valk Exclusief partner samenwerking

Valk Exclusief

QWIC is trots op de samenwerking met Van der Valk Exclusief hotels. Als gast geniet je van luxe faciliteiten op meer dan 30 unieke locaties. Tijdens jouw verblijf in een Valk Exclusief hotel verken je de omgeving op een QWIC fiets!

www.valkexclusief.nl/