NO INDEX??
Nieuws

Update garantievoorwaarden

accu van e-bike

Beste dealer,

Onderstaand een update over de garantievoorwaarden geldend voor QWIC 2.0. Je kunt de bijgaande brief ook delen met je klanten.


Beste klant,

We willen u graag op de hoogte brengen van een recente verandering in ons garantiebeleid bij QWIC: vanaf nu geldt de wettelijke garantietermijn van 2 jaar.

Als vernieuwde QWIC 2.0 blijven we trouw aan onze kernwaarden, gedreven door kwaliteit en uitstekende service. Hoewel QWIC 2.0 niet formeel verplicht is om garanties uit het verleden over te nemen, hebben we vanuit onze servicegerichtheid besloten om een coulance toe te passen op de garantietermijn van 2 jaar na aankoop van de fiets gekocht bij QWIC 1.0. De fietsen waarvoor voorheen een verlengde garantietermijn van 5 jaar gold, vallen per direct ook onder de coulancegarantieperiode van 2 jaar na aankoop.

Bij QWIC is onze passie voor kwaliteit en service de drijvende kracht achter alles wat we doen. We streven er continu naar om
het beste te bieden voor onze klanten, met als ultieme doel de optimale fietservaring te creƫren. Samen met onze dealers zetten we ons in om hoogwaardige producten te leveren en een uitmuntende klantenservice te bieden.

U kunt erop vertrouwen dat we ons blijven inzetten om uw verwachtingen te overtreffen en uw fietservaring naar nieuwe hoogten te tillen.

Met vriendelijke groet,
Het QWIC-team