Premium i MN7+

✔Accu in frame ✔Middenmotor ✔7 versnellingen ✔QWIC display
De Premium i MN7+ van QWIC ontvangt niet alleen schitterende reviews van klanten, ook het AD en de Telegraaf beoordelen dit model met veel lof.

Prijswinnende middenmotor

De Premium i MN7+ beschikt over de alom geprezen Bafang M420 middenmotor met kracht– en rotatiesensor, wat zorgt voor een krachtige en natuurlijke rijervaring.

Middenmotor Lees hier meer
Rotatie- en krachtsensor | Lees hier meer

Accu

De accu van de Premium i MN7+ zit volledig verwerkt in het frame. Deze in-het-frame-accu-integratie geeft de Premium i MN7+ een luxe uitstraling.

Actieradius

Hoeveel km kun je met een volle Premium i MN7+ accu afleggen? Dat hangt onder andere af van de capaciteit en accugrootte die je kiest:

400 Wh accu (standaard inbegrepen) → gemiddeld 70 km
540 Wh accu → gemiddeld 95 km

Let op: Bovenstaande gemiddelde afstanden zijn slechts indicaties. De actieradius is afhankelijk van verschillende factoren. Meer informatie.

 

Naafversnelling 7-speed

De Premium i MN7+ heeft een Nexus naafversnelling met 7 versnellingen. Dit versnellingssysteem heeft een schakelbereik van 244%. Dit betekent dat je bij de lichtste versnelling 2.44 meer trapomwentelingen maakt dan bij de zwaarste versnelling. 

Naafversnelling | Lees hier meer

Kettingaandrijving

De Premium i MN7+ is uitgerust met een kettingaandrijving met een volledig gesloten kettingkast. Deze combinatie zorgt voor een hoog rendement en maakt het e-bike model zeer onderhoudsvriendelijk.

Kettingaandrijving Lees hier meer
Gesloten kettingkast Lees hier meer

Full colour LCD display

De Premium i MN7+ komt met het unieke QWIC full colour LCD display. Hier kan je naast het besturen van je fiets extra informatie in een eenvoudig overzicht aflezen.

Hydraulische schijfremmen

De Premium i MN7+ is uitgevoerd met hydraulische schijfremmen, dit is een remsysteem met de sterkste en zeer veilige remkracht.

Hydraulische schijfremmen Lees hier meer

MIK bagagedrager

De Premium i MN7+ komt met het innovatieve MIK bagagedragersysteem waarop je eenvoudig accessoires van verschillende merken kunt bevestigen. 

Verende en verstelbare onderdelen

Verstelbare stuurpen

Met een verstelbare stuurpen kun je de positie van het stuur aanpassen. Zo pas je deels de zithouding van de Premium i MN7+ naar wens aan.

Verende voorvork 

De Premium i MN7+ heeft een verende Suntour voorvork met lock-out functie. Dit maakt de fiets zeer comfortabel.

Verende zadelpen

Het prachtig afgewerkte zadel past perfect bij het luxueuze uiterlijk van de Premium i MN7+. De combinatie met een verende zadelpen zorgt voor optimaal comfort.

Specificaties

 • Tot 140 km
 • 18650 NCM LI-ion
 • Ja
 • 400 Wh - 540 Wh
 • 24,9 kg
 • 80 Nm
 • Middenmotor (Bafang)
 • 42,5 cm
 • Shimano Nexus 7
 • S, M, L, XL
 • 28 Inch
 • Ja
 • 5
 • Ja
 • 244 %
 • Ja
 • Ja
 • Busch & Müller Upp 30 Lux
 • Schwalbe Energizer Plus
 • Shimano MT200
 • Shimano MT200
 • Ja
 • 6 uur
 • Vanaf € 3249

Reviews

 1. Johan kooijman

  wij hebben sinds 2021 2 qwic fietsen gekocht een imn7+ en een imn7 , wij zijn er zeer tevreden over deze fietsen hebben we voor op de camping gekocht , we hebben thuis 2 gazelle fietsen grenoble en een ultimate c8 van 2022 wat een verschil in fietsen zeg , de qwic fietsen rijden zeker 10 keer... beter .
  gazelle mag dan wel de naam hebben ,maar geef ons maar een qwic ( we hebben de gazelle fietsen dan ook verkocht , en gaan vlug weer een qwic fiets kopen voor mijn vrouw .)
  Verder lezen
 2. Monique

  Prima fiets maar de lak kwaliteit vind ik slecht. Al veel beschadigingen op de fiets.
 3. sjan vd pol

  Ik heb voor deze fiets een Trek gehad. Kan er niet aan tippen ik vind het een een hele fijne fiets.Fiets veel sinds ik deze fiets heb.
 4. G.Derkx

  Valt niet veel over te zeggen want deze fietsen zijn gewoon top .
  Een klein minpuntje is het sobere belletje maar dit werd door onze dealer snel opgelost.Wij hebben ze nu reeds anderhalf jaar in ons bezit en er al een paar duizend km mee gefietst.
 5. Janssen Rik

  twee fantastische fietsen, dames en heren,top fietsen
 6. Eric

  Mei 2022 twee Qwick fietsen gekocht op advies van de Dealer.
  Aardige investering geweest, echter tot op heden geen moment spijt gehad. Fietsen sturen en rijden fantastisch. Aanrader.
 7. Jan Poepjes

  wij hebben er in mei 2021 twee gekocht , De MN7+ , fantastische fietsen ,voor ons een super uitvinding . Wandelen ging mij slecht af en gewoon fietsen was matig , maar deze fiets ik lachend 60 KM (afstand,ha,ha,)
 8. Henny Van Vliet

  Sinds 16-7-2022 mijn nieuwe elektrische Qwic fiets. Even wennen dat je de accu moet aanzetten in het frame en daarna nog op het stuur. Maar als je éénmaal rijdt ga je als een speer. Erg blij met mijn nieuwe aanwinst. Enne zij ziet er ook nog eens mooi uit. 👍
 9. Jolanda Hoefnagels

  Sinds juni 2021 eigenaar van qwic premium I mn7+ dames.
  Nu na een jaar een review na 2 maanden ging mijn accu stuk moest worden opgestuurd en dus stond de fiets 2 weken stil ( ook geen service van fietsenhandelaar )
  Nieuwe accu ontvangen met wederom strikte instructies wat betreft de eerste 10 x...
  opladen wat ik persoonlijk redelijk omslachtig vind.
  De accu heeft ongeveer een bereik van ca.80 km in ondersteuning 1 en versnelling 4 a 5 vind ik tegenvallen met een accu van 540wh.
  De accu is al een aantal keren losgeschoten ondanks goed aandrukken bij plaatsen.
  Verder is de lak van de fiets bij het plaatsen van de accu al op diverse plaatsen beschadigd.
  De middenmotor is zeker niet geluidloos en ben daar ook diverse keren voor naar de verkoper geweest in eerste instantie wat bijgesteld wat volgens verkoper op de fabriek niet goed was afgesteld later nog terug gegaan en toen lag het volgens de fietsenmaker aan de combinatie van teveel ondersteuning ten opzichte van de versnelling ( mijn man heeft een fiets die € 1000 goedkoper was met bosch middenmotor en die kan rijden hoe hij wil ) maar ook met ondersteuning 1 en de 5de versnelling maakt de motor voor zo’n dure fiets teveel lawaai.
  TFT Colour display loopt constant voor en dus moet ik de klok regelmatig resetten.
  Verder ziet de fiets er wel mooi uit en zit ook lekker maar had ik dit alles van te voren geweten dan had ik geen qwic gekocht.
  Verder lezen
 10. Frits Veldhuis

  Na 1 jaar ervaring: Prima fiets met aangename ondersteuning. Comfortabel zitten en de trapondersteuning doet zijn werk goed. Staat meeatal maar in stand 1 (v.d. 5). Enige onhebbelijkheid: je moet ‘tig’ keer op diverse knippen drukken om de dagteller (trip) weer op nul te zetten.
 11. Eric

  Top fiets, rijdt en stuurt perfect, ondersteunt door de krachtige motor in alle 5 standen fantastisch.
 12. Sietze Beetsma

  Deze fiets rijdt geweldig , stevig en heel stabiel en een mooie fiets om te zien, gewoon top!
 13. bruyninckx Patrick

  Goede fiets, maar zeeeer teleurstellende actieradius. Mijn fiets heeft een accu van 400Wh. Op het laagste ondersteuningsniveau kan slechts 40 km max kan gereden worden. Al meerdere malen teerug naar de dealer geweest, maar ze sturen me steeds terug met de comment dat alles in orde is.
 14. William Hoeben

  Wat een geweldige fiets ik heb totaal geen last van mijn gebreken op deze fiets dankzij de krachsensor op deze fiets
 15. Rob

  Een heerlijke lange afstand fiets , fijn zit comfort en een prettige fiets houding , een zeer prettige motor ondersteuning ( zo goed als geruisloos), en een fijne afgemonteerde fiets , duidelijke display en en fijn bediening gemak . Fiets is een lust voor het oog wat form gering , en is ook een... genot om mee te rijden .Verder lezen
 16. Nico Schroevers

  Ben sinds 28 juni 2020 in het bezit van deze fiets. Hiervoor een e-bike van een ander merk gehad maar ben blij dat ik daar vanaf ben. Deze fiets rijdt super goed, stille motor en fijn display. Ook het mik tassen systeem werkt goed. Een verademing en hoop er nog heel lang plezier van te hebben.... Moet zeker goed komen met de vijf jaar garantie.Verder lezen
 17. Hans Koopmans

  Hele fijne fiets, hoog afwerkingsniveau. Wind tegen en heuveltje op geen enkel probleem. Bediening is heel simpel, goed display.
  Nadeel: door de middenmotor fietst hij vrij zwaar als de ondersteuning wegvalt en dit merk je zodra je bijv. met wind mee boven de 26 km uitkomt, De motor ondersteunt...
  dan niet meer en valt vrij abrupt weg waardoor het moeilijk wordt om sneller te rijden. Het lijkt dan alsof de motor als een rem gaat werken. Harder dan 25 km/u gaat op een gewone fiets met dezelfde Shimano versnellingsnaaf veel makkelijker.
  Mogelijk kan hij in de toekomst zo geprogrammeerd worden dat boven de 25 km de ondersteuning zo blijft werken dat hij net zo licht trapt als een normale fiets?
  Verder lezen
 18. Ernie Van Eycken

  Prachtige fiets, rijdt fantastisch en makkelijk om alles te bedienen.
 19. David Breuer

  Super fiets!